Alex Delea, decizie neașteptată. Ce a făcut câștigătorul de la Survivor cu cei 100.000 de euro: „Dragul de a învârti niște bani”

Sursă foto: Instagram/ Alex Delea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alex Delea

Alex Delea este câștigătorul Survivor 2022, iar suma pe care a câștigat-o în finală împotriva Elenei Chiriac nu este una de neglijat. Ce a făcut acesta cu banii a uimit publicul.

Decizia surprinzătoare a lui Alex Delea privind banii câștigați la Survivor România 2022 a stârnit curiozitatea fanilor. Fostul Războinic de la Pro TV a dezvăluit cum a gestionat premiul în valoare de 100.000 de euro obținut în finala împotriva Elenei Chiriac.

Contrar așteptărilor, Alex Delea a ales să adopte o abordare prudentă și responsabilă în privința banilor câștigați. Tânărul concurent, cunoscut pentru natura sa sociabilă și modestă, nu a îndrăznit să cheltuiască suma respectivă pe lucruri frivole sau extravagante. În schimb, el a decis să depoziteze banii într-un cont bancar.

Motivul acestei alegeri se regăsește în faptul că Alex Delea își planifică viitorul cu grijă și nu dorește să ia decizii precipitate în ceea ce privește investițiile. Deși are câteva idei de afaceri în minte, fostul concurent nu se grăbește să investească banii într-un proiect specific. El preferă să analizeze opțiunile și să ia deciziile potrivite în momentul potrivit.

Prin această hotărâre neașteptată, Alex Delea demonstrează înțelepciune și maturitate în gestionarea câștigurilor sale. Faptul că a ales să-și păstreze banii într-un depozit bancar indică responsabilitatea sa financiară și dorința de a-și asigura o stabilitate pe termen lung.

Vezi și: Survivor România 2022. Alex Delea este marele câștigător al premiului de 100.000 de euro

Vezi și: “Manipulatorul, nespălata și durul”. Mesajul bizar transmis de Emil Rengle, înainte de finala Survivor România

Banii sunt neatinși

Cu toate că fanii așteaptă cu interes să vadă în ce direcție se va îndrepta Alex Delea în viitorul său profesional și personal, acesta preferă să ia timpul necesar pentru a face alegeri bine fundamentate și să-și pregătească planurile cu atenție. Este clar că fostul Războinic este hotărât să facă pași mărunți și siguri înainte de a-și investi câștigurile în proiectele care îi vor aduce satisfacție și succes pe termen lung.

„Banii sunt neatinși! Sunt la saltea! Glumesc, desigur! Adică banii sunt neatinși, dar sunt la bancă, într-un cont. Nu m-am decis încă ce să fac cu ei! Nu mă simt deloc pregătit să investesc într-o afacere doar așa, de dragul de a învârti niște bani. Cum nu cunosc multe lucruri, am decis să rămân precaut și să nu mă arunc cu capul înainte, cum se spune! Poate în imobiliare ar exista o oportunitate. Am scos la vânzare un apartament. Mă gândesc să cumpăr alte două și să pornesc de aici. Asta ar putea fi ceva care să mă atragă și în același timp destul de simplu pentru mine”, a mărturisit Alex Delea de la Survivor România 2022 pentru impact.ro.

Vezi și: Elena Chiriac, distracție alături de fiul Madonnei: „Locuim amândoi în Londra”

Vezi și: Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Vezi și: Emil Rengle, noi dezvăluiri picante: ”Am un crush pentru...”. Este vorba despre un concurent de la Survivor

Vezi și: Alex Delea, câștigătorul Survivor România, nerăbdător să devină tată: „S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 iul 2023, 10:01 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience