Emil Rengle, noi dezvăluiri picante: ”Am un crush pentru...”. Este vorba despre un concurent de la Survivor

Data publicării:
Sursa foto: Emil Rengle, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emil Rengle, Instagram

Emil Rengle a dezvăluit în ce relații a rămas cu colegii săi de la Survivor.

Emil Rengle a fost unul dintre cele mai controversate personaje din emisiunea Survivor, având mai multe conflicte aprinse cu diverse persoane. Odată ajuns acasă, se pare că lucrurile s-au mai liniștit și, mai mult decât atât, dansatorul a devenit prieten apropiat cu unii dintre foștii săi colegi. Dacă la un moment dat se zvonea faptul că Rengle i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu, acum acesta lansează noi informații picante, spunând faptul că îl are în vizor pe Alex Delea, câștigătorul premiului cel mare.

„Ba da, suntem amici. Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat. Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac.”, a declarat Emil Rengle, potrivit click.

Ce relație este între Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle

Deși la un moment dat, lucrurile dintre cei doi nu păreau a fi atât de bune, acum Rengle spune că este prieten foarte apropiat cu luptătorul. Mai mult, nu trece nicio zi fără ca cei doi să se audă la telefon.

„Zmărăndescu, suntem cei mai buni prieteni. Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real. Îl iubesc, este extraordinar, plin de umor, acest om care la 50 de ani a scos, cred,  copilul din el și îi e dor să se joace. E un influencer acum, postează pe rețelele de socializare.”, a continuat dansatorul.

Emil Rengle s-a săturat să fie victima bullyingului: Nu e normal, nu e firesc, nu susțin asta

Cum se simte Emil Rengle după Survivor

Experiența din Republica Dominicană i-a afectat pe toți cei care au concurat fizic, din cauza faptului că au slăbit un număr impresionant de kilograme. Rengle nu face excepție și, spune el, abia de acum începe să își revină.

„M-am echilibrat. Asta a fost unul dintre scopuri, să merg în Bali să-mi echilibrez dietă, pentru că o luasem un pic razna după Survivor. Acolo în Republica Dominicană am slăbit, am devenit rahitic, am ajuns înapoi în România, am început să mănânc de toate, m-am îngrășat și acum sunt din nou într-o formă foarte bună, chiar încep să mi se vadă pătrățelele.”,a mai spus el.

De cine nu mai vrea să audă Emil Rengle de la Survivor

Chiar dacă este în relații bune cu mai mulți colegi de la Survivor, Emil Rengle a dezvăluit recent faptul că există și câteva persoane pe care nu ar mai vrea să le vadă.

"Sunt cei cu care nu mi-am dorit să am contact nici înainte de show: Andreea Tonciu și Robert Niță. Cred cu tărie în faptul că energia nu minte niciodată, ea doar se simte. Pur și simplu avem alte proiecții ale vieții, alte dorințe și vedem lucrurile diferit, acesta este motivul pentru care nu aș putea să am de-a face cu ei. Legat de Robert, sper să înțeleagă la un nivel profund că ce face el este bullying și nu rezonez sau susțin tipul ăsta de comportamente. Pot doar să le doresc mai multă pace în suflet, să se trezească, atât!", a dezvăluit Rengle pentru viva.

Chirstian Sabbagh, SECRETUL relației cu Iulia: ”Este o căsnicie bazată pe...”. Cum își descrie jurnalistul partenera de viață EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel