Alex Delea, câștigătorul Survivor România, nerăbdător să devină tată: „S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul”

Alex Delea, captură video YouTube
Descriere foto: Alex Delea, captură video YouTube

Alex Delea, tânărul care a câștigat Survivor România, după șase luni de supraviețuit în junglă, este nerăbdător să devină tată. 

Survivor România 2022 și-a ales câștigătorul în ediția de pe 31 mai. Alex Delea a ajuns în finala competiției alături de Elena Chiriac, reprezentanta Faimoșilor. Votul publicului a decis însă, iar Alex Delea poartă numele de Survivor 2022. Extrem de emoționat, concurentul a rămas fără cuvinte la auzirea numelui, iar colegii săi din echipă, alături de care s-a luptat pentru câteva luni, au sărit imediat pe el. Războinicul pleacă acasă cu premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, bani pe care acesta spune că îi va da familiei lui, care l-a susținut pe tot acest parcurs.

"Nu cred așa ceva. Am simțit când mi-am auzit numele că a fost un moment atât de mare, a fost atât de așteptat. Nu credeam că o să-mi aud numele, acum continui să visez. Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor vorbeam cu mama mea că nu știu încotro să o iau și după câteva zile m-au sunat de aici. Nu realizez ce se întâmplă, sunt cel mai bucuros om din lume. Nu m-am gândit la acest trofeu. Suma asta va merge direct la familia mea.", a declarat Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, în cadrul emisiunii.


Cum i s-a schimbat viața lui Alex Delea după Survivor

Recent, Alex Delea a fost invitat în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre cum s-a schimbat viața sa după ce a câștigat celebra competiție. Tânărul spune că i se pare că trăiește un vis și că se bucură de toate lucrurile noi care au loc în viața sa. 

 

„Tot ce se întâmplă acum iubesc, îmi place foarte mult. Ador viața pe care o am acum. Mă simt ca la Survivor, doar că acolo știam când se termină. Zici că este un vis acum, parcă aștept să se termine. Mă trezesc într-un vis în fiecare zi! (…) E ca un vis. Încă nu cred că este real ce se întâmplă.
Sunt 140 și ceva de zile în care viața mea s-a schimbat. Am plecat cineva și m-am întors altcineva. Aceeași persoană sunt, doar că sunt văzut altfel. Ceea ce pentru mine este extraordinar. Nu mă pot obișnui cu asta. E o schimbare radicală în viața mea”, i-a spus Delea lui Damian Drăghici.

Alex Delea este nerăbdător să devină tată

Întrebat dacă are de gând să se însoare și să devină tată, tânărul a mărturisit că adoră copiii și că abia așteaptă să-i ofere strănepoți bunicii sale. 


„Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! (…) Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!”, a spus Alex Delea

 

Fostul războinic are o relație deosebită cu bunica sa. Ea este cea care l-a crescut pe tânăr, iar acesta spune că îi datorează acesteia tot. 

 

“Tot ce sunt eu este datorită ei. Bunătatea mea, dragostea...tot vine de la ea. E cel mai pur și frumos om din lume. Nu am cuvinte să explic ce este ea pentru mine”, a mărturisit emoționat fostul Războinic. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 iul 2022, 06:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience