“Manipulatorul, nespălata și durul”. Mesajul bizar transmis de Emil Rengle, înainte de finala Survivor România

Emil Rengle, foto Instagram
Descriere foto: Emil Rengle, foto Instagram

Emil Rengle a postat un mesaj bizar pe rețelele de socializare, chiar înainte de finala Survivor. 

Aventura Survivor România 2022 ia sfârșit azi. Un singur concurent va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro.

Între timp, foștii concurenți s-au întors în Republica Dominicană, pentru a-și susține colegii, dar și pentru a profita de vremea bună și de timpul petrecut împreună. 

Aceștia s-au pozat și filmat împreună, iar Emil Rengle a reușit să producă și un moment comic. 

Într-un clip postat de Emil Rengle, în care apare alături de Alexandra Duli și Cătălin Zmărăndescu, fostul concurent face glume pe seama poreclelor câștigate în urma competiției:


 “Manipulatorul (Emil Rengle), nespălata (Alexandra Duli) și durul (Cătălin Zmărăndescu)! Ne-am strâns aici ca să facem NIMIC!”, spun aceștia în filmulețul postat pe TikTok.

@emil.rengle si asa au schimbat lumea ???????? @catalinottozmarandescu @DULI ALEXANDRA ✨ #foryou ♬ The Powerpuff Girls (Theme Song) [VGR Holiday Remix] - Powerpuff Girls & VGR

Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă astăzi pentru titlul de Survivor România 2022!

Visul lor a fost să ajungă până la final! Aseară au trăit pentru prima dată emoția unui Consiliu live, în care cei de acasă au vibrat cu ei, minut de minut. Au înțeles că ziua în care vor păși cu toții pe drumul spre cei dragi este extrem de aproape. Însă... până atunci a mai rămas un hop: cel de a ajunge în ultimul act al competiției și de a câștiga titlul și premiul cel mare. Trei concurenți au mai rezistat, iar astăzi... e vremea pentru FINALA Survivor România 2022. 

Seara trecută a început cu o confruntare incredibilă în care cei patru concurenți au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu ploaia, cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Cu gândul la trofeu, dar și la iminenta revedere cu cei de acasă, Alex Delea și Alexandru Nedelcu au luptat până la ultima suflare, iar Delea a reușit să câștige, pentru a doua oară la rând, colanul de imunitate. 

Consiliul serii i-a adus pe ceilalți trei jucători la votul publicului. Nedelcu, Elena și Ionuț au așteptat decizia telespectatorilor, într-un suspans incredibil creat de prima ediție live din acest sezon. Iar fanii au decis: Alexandru Nedelcu este concurentul care a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Finală. ”Ăsta a fost drumul meu până aici. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în Finală, dar dacă atât mi-a fost scris... atât a fost să fie”, a declarat vizibil emoționat concurentul pentru care flacăra s-a stins.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 31 mai 2022, 18:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience