Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Data publicării:

Un concurent a părăsit Survivor România, chiar înainte de săptămâna unificării. 

Survivor este despre a-ți depăși limitele, este despre a crede în tine și a învăța să nu renunți, nici măcar atunci când dorul, foamea sau lipsa confortului îți dau târcoale și te cuprind într-un dans al neîncrederii. Survivor este show-ul în care oamenii realizează că pot, că sunt mai mult decât sperau și că pot arăta unei țări întregi puterea lor interioară. Aseară, concurenții de la Survivor România au trăit unele dintre cele mai intense emoții într-o ediție de neuitat!


Ieri, emisia a început cu un Joc de Comunicare câștigat de Faimoși. După o perioadă atât de lungă fără niciun semn de acasă, aceștia au simțit trăiri greu de exprimat, dar transmise prin lacrimi, zâmbete sincere și amintiri pe care le vor păstra pe mai departe cu ei și pe care le vor folosi ca un combustibil în nopțile încărcate de tristețe.

Ceea ce a urmat a fost revenirea în sala de Consiliu în ceea ce a fost, fără doar și poate, momentul cel mai plin de vești de la început și până acum. Primul pas a fost ca Daniel Pavel să anunțe cine va pleca acasă. De această dată, publicul a decis că e vremea ca Lucianna Vagneti să revină în țară. ”Sun foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și strategie și cum să te porți cu niște persoane. Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare cum trebuie să fie o persoană pentru Survivor. Am ajuns aici singură, dar plec cu niște persoane care au intrat în sufletul meu”, a declarat aceasta înainte ca flacăra ei în competiție să fie stinsă.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina s-a reinventat, după Suviror. Decizia radicală luată de vedetă: „Am fost cea mai judecată și arătată cu degetul persoană din showbiz-ul românesc”


După o despărțire încărcată de emoție, au urmat câteva minute pline de veselie atunci când au primit cea mai frumoasă veste... ”Săptămâna viitoare este săptămâna Unificării”, le-a spus Domnul Dan! Ce îi așteaptă? Cum se vor schimba lucrurile? La ce va contul votul din această seară? Aflăm în următoarele ediții.

Tot atunci, însă, vom vedea și cum îi vor ajuta Zanidache, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan, cei patru foști concurenți care au revenit în emisiune! ”Ei vă asistă la acest moment bornă al evoluției voastre, o fac mentorându-vă, dar mai ales luptând și arătând din ce e făcut un Supraviețuitor”, le-a spus Daniel Pavel tuturor celor care au ajuns până în acest punct. Începând de luni, vom putea urmări implicarea lor, pas cu pas!

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

VEZI și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concurenți în noul sezon America Express! „Îi vom cam bate pe toți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel