Survivor România 2022. Alex Delea este marele câștigător al premiului de 100.000 de euro

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Survivor România
Descriere foto: Captură video youtube/ Survivor România

Survivor România 2022 și-a ales câștigătorul, în urma voturilor publicului.

Survivor România 2022 și-a ales câștigătorul în ediția de pe 31 mai. Alex Delea a ajuns în finala competiției alături de Elena Chiriac, reprezentanta Faimoșilor. Votul publicului a decis însă, iar Alex Delea poartă numele de Survivor 2022. Extrem de emoționat, concurentul a rămas fără cuvinte la auzirea numelui, iar colegii săi din echipă, alături de care s-a luptat pentru câteva luni, au sărit imediat pe el. Războinicul pleacă acasă cu premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, bani pe care acesta spune că îi va da familiei lui, care l-a susținut pe tot acest parcurs.

"Nu cred așa ceva. Am simțit când mi-am auzit numele că a fost un moment atât de mare, a fost atât de așteptat. Nu credeam că o să-mi aud numele, acum continui să visez. Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor vorbeam cu mama mea că nu știu încotro să o iau și după câteva zile m-au sunat de aici. Nu realizez ce se întâmplă, sunt cel mai bucuros om din lume. Nu m-am gândit la acest trofeu. Suma asta va merge direct la familia mea.", a declarat Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, în cadrul emisiunii.

Elena Chiriac, dezamăgită de acest final

Elena Chiriac a fost alături de Alex Delea în marea finală și a fost predispusă marelui câștig. Cu toate acestea, publicul a avut un alt favorit. Chiar dacă faimoasa este fericită pentru faptul că Delea a câștigat această competiție, concurenta și-ar fi dorit, la rândul ei, să poarte acest titlu.

"Mă gândesc doar că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit enorm să câștig Survivor și se pare că e locul doi pentru mine, dar dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici a câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige, Alex.", a declarat Elena Chiriac.

Ionuț Popa, fericit pentru Alex Delea

Ionut Popa a ajuns până în semifinala acestui concurs de supraviețuire, însă acesta s-a arătat a fi foarte fericit pentru coechipierul său. Există un lucru pe care războinicul îl apreciază la mare câștigător Survivor.

"Am fost foarte aproape, sunt foarte fericit că am ajuns în semifinală. Apreciez că el a fost real până aici. Nu poți fi fake. Mă bucur că a câștigat un războinic. Îl felicit.", a spus Ionuț Popa.

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre Elena Chiriac

Cătălin Zmărăndescu și-a arătat toată admirația față de colega sa, Elena Chiriac, care a fost criticată pe tot parcursul competiției din cauza vârstei ei.

"Pot spune că un copil de 19 ani imatur le-a dat clasă multora. A ajuns în această finală. Asta e finala pe care eu am visat-o, mi-am dorit-o, e adevărat, un ochi plânge, altul râde, dar sunt bucuros pentru amândoi. Ea are 20 de ani și are viața înainte. Delea, ești simpaticul meu preferat și să rămâi așa.", a spus și Cătălin Zmărăndescu.

Survivor România și-a deschis castingul pentru sezonul următor

Cei doritori să plece în aventura vieții lor pot deja să ia atitudine, pentru că următorul sezon și-a deschis porțile pentru noi supraviețuitori. Printre calități principale pe care trebuie să le ai se numere o rezistență fizică de neegalat, o stare psihică extrem de bună, munca în echipă, dar și puterea de a sta departe de casă atât de mult timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel