Elena Chiriac, distracție alături de fiul Madonnei: „Locuim amândoi în Londra”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: instagram/ Elena Chiriac
Descriere foto: Sursă foto: instagram/ Elena Chiriac

Elena Chiriac a fost surprinsă cu fiul Madonnei. Cei doi au petrecut o noapte în București.

Fosta sportivă de la Survivor 2022, Elena Chiriac, a fost fotografiată cu fiul Madonnei, Richie, în București, cu ocazia festivalului SAGA. Cu toate acestea, înainte de a merge la distracție, grupul de prieteni din care face parte și Elena Chiriac, au mers să cineze prin oraș. Surpriza tuturor a fost să-i vadă împreună pe diva de 21 de ani și fiul celebrei Madonna.

„A doua oară nu vom fi fotografiați”

Vedeta a povestit itinerarul pe care l-a avut cu celebrul fiu. Cei doi au mâncat și apoi au fost la petrecere.

„Am fost la cină împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga”, a dezvăluit Elena Chiriac, pentru FANATIK.

Elena Chiriac l-a caracterizat imediat pe băiatul Madonnei. Aceasta nu exclude o relație cu acesta. De asemenea, dacă vor ieși a doua oară, nu vor fi surprinși cu siguranță.

„Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută.Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potențial iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați. El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festival (SAGA, n. red.)”, a mai spus fosta finalistă Survivor, pentru sursa precizată anterior.

Alex Delea, nicio reacție

De asemenea, s-a speculat într-o perioadă că Elena Chiriac ar fi avut o legătură sentimentală cu un alt fost concurent, Alex Delea. Totuși, vedeta a dezmințit aceste zvonuri, iar cei trei au petrecut împreună.

„Ne-am întâlnit și cu Alex Delea la Saga, am fost toți trei. Mă rog, am fost mai mulți prieteni. Suntem toți prieteni. Asta denotă cât de bună este prietenia mea cu Alex. El nu este deloc arogant, este un băiat absolut normal. Nu are fițe, este o prezență mult mai plăcută decât alte persoane publice de la noi din țară care se consider faimoase. Richie este foarte respectuos, fără aroganțe. Este cu picioarele pe pământ și nici nu ți-ai da seama cine este dacă nu ai ști”, a mai dezvăluit Elena Chiriac.

Elena spune că nu a ieșit cu Richie, băiatul Madonnei, pentru statutul pe care îl are. Aceasta nu știa cine e.

„Nici eu nu am știut de la început că este fiul Madonnei. O perioadă bună până când situația a fost de așa natură încât să fie paparazzii în toate părțile în Londra. El a fost mereu un om normal ca toți ceilalți” , mai spune vedeta conform sursei precizate.

Întrebată dacă se vede nora Madonnei, Elena a avut o reacție imediată.

„O, Doamne! Nici nu pot să mă gândesc până acolo (n.r. să fie nora Madonnei), este prea mult pentru mine. De la a ieși o data cu fiul unei celebrități, până la a te vizualiza nora mamei sale, e cale lungă. Eu și Richie nu am avut astfel de legătură și nici eu nu sunt genul care își dorește relații din astfel de motive. Nu vreau să fiu cu Richie pentru că este fiul ei. Madonna este un star pe care îl știm și îl apreciem cu toții”, a mai spus, Elena Chiriac.

 

Vezi și: Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Vezi și: Alex Delea, câștigătorul Survivor România, nerăbdător să devină tată: „S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul”

Vezi și: Andreea Tonciu, părere tranșantă despre Elena Chiriac: „Nu vreau să dau valoare unor...”

Vezi și: “Manipulatorul, nespălata și durul”. Mesajul bizar transmis de Emil Rengle, înainte de finala Survivor România

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel