A murit tatăl lui Adrian Enache. Artistul a primit vestea înainte de spectacol: „Plângea în culise”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube, Unsplash.com/ Adrian Enache, Sixteen Miles Out
Descriere foto: Sursă foto: Youtube, Unsplash.com/ Adrian Enache, Sixteen Miles Out

Adrian Enache trece prin momente cumplite. Tatăl său a murit. 

Adrian Enache, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României, se află în doliu, Vestea groaznică l-a lovit pe cântăreț. Tatăl artistului s-a stins din viață cu puțin timp înainte ca Enache să susțină un spectacol Lucrul cel mai dificil a fost, tocmai, că a urcat pe scenă cu sufletul încărcat de durere. 

Vezi și: Pepe i-a salvat viața fiicei lui Adrian Enache: „Toată viața mea o să-l iubesc și-o să-l respect”

Artistul, în vârstă de 57 de ani, a aflat cu tristețe că și-a pierdut tatăl. Cu toate că, nu cu mult timp în urmă, primise vestea că fiica sa, Diana Enache, a rămas însărcinată, artistul a fost lovit de această vestea nedorită.

Tatăl acestuia avea 80 de ani, stingându-se din viață duminică seara. Cu toate acestea, deși a primit vestea cu foarte mare greutate, Adrian Enache a rămas loial și dedicat fanilor și meseriei sale. Artistul nu a anulat spectacolul pe care îl avea programat. Una dintre persoanele care au confirmat momentele grele alea artistului a fost Mirela Vaida. Prezentatoarea TV a fost prezentă la spectacolul respectiv și a rămas impresionată de cum a gestionat artistul situația emoțională.

Vezi și: Adrian Enache, model pentru fiica sa. Diana Enache: „La vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani”

Vezi și: Acces Direct... la MUZICĂ. Mirela Vaida și Adrian Enache, spectacol inedit la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

Vezi și: Diana Enache, trucurile pentru un corp de vis. Cum se menține fiica lui Adrian Enache: „Mănâncă, roagă-te, iubește”

Plângea între momente în culise

Cu atât mai mult, Mirela Vaida a lăsat un mesaj pe una dintre rețelele sale de socializare cu privire la momentul dificil pe care l-a avut Adrian Enache. Aceasta a precizat cum se ducea să plângă între momente, în culise.

„Vedeți voi… nici nu știu cum să mă exprim acum. Am avut spectacol în seara asta la @teatrultanase, alaturi de @adrianenacheofficial. Lui Adi i-a murit tatăl…înainte de spectacol…iar Adi a fost impecabil. 

A cântat, a jucat, iar, între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist. Să poți juca în momentele astea grele… @adrianenacheofficial suntem cu toții alături de tine..”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa personală de Instagram.

 

Vezi și: Adrian Enache, motivul pentru care își vopsește părul: „ E păcat, pentru că fața mă ajută”

Vezi și: Adrian Enache, dezvăluiri cutremurătoare, la 33 de ani de la moartea artistei Mihaela Runceanu: ,,Dacă rămâneam la ea în noaptea aia, nu murea”

Vezi și: Adrian Enache, amintiri cu Vladimir Putin: El era mai ciudat așa. M-am emoționat, am căzut în genunchi, am plâns

Vezi și: Adrian Enache a avut o relație amoroasă cu profesoara lui. Artistul avea doar 16 ani pe atunci



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel