Adrian Enache, dezvăluiri cutremurătoare, la 33 de ani de la moartea artistei Mihaela Runceanu: ,,Dacă rămâneam la ea în noaptea aia, nu murea”

Data publicării:
Sursa foto: Adrian Enache, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Enache, instagram

Adrian Enache a făcut dezvăluiri cutremurătoare, la 33 de ani de la moartea artistei Mihaela Runceanu.

 Mihaela Runceanu a încetat din viață, în urmă cu 33 de ani, pe data de 1 noiembrie 1989, la doar 34 de ani. Regretata artistă a fost ucisă de către un tânăr, pe nume Daniel Cosmin Ștefănescu, care a fost prins la doar 36 de ore de la comiterea crimei. Bărbatul se cunoștea cu Mihaela deoarece acesta era cel care îi furniza cântăreței casete cu muzică și discuri, iar în acea zi Daniel fusese invitat în casa artistei. A fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru omor, dar a ieşit din închisoare în 2006, după 17 ani de detenţie, relatează WOWbiz.ro

Adrian Enache, dezvăluiri cutremurătoare, la 33 de ani de la moartea artistei Mihaela Runceanu

La acea vreme, Adrian Enache era elevul cântăreței. Acesta a povestit că, în noapte în care Mihaela Runceanu a fost ucisă, el trebuia să doarmă la ea, însă a plecat, deoarece avea teză a doua zi. Artistul trăiește și acum cu regretul că ar fi putut să o salveze. 

„Dacă rămâneam la ea în noaptea aia, nu murea, nu se întâmpla nimic. Dar aveam teză a două zi și nu am putut. Nu cred că se temea de ceva. Ea râdea cu noi, era mereu optimistă. Până și moartea ei a fost instantanee, nimeni nu s-a gândit că o să vină nenorocitul ăla să-i fure video-ul. De multe ori ne mai găzduia când veneam din provincie ca să nu mergem iar cu trenul, era ca o mama pentru noi.

Atât de rău îmi pare că nu am rămas”, a declarat cântărețul.

Adrian Enache: „Era ca o privighetoare cu aripi de aur ”

Chiar dacă au trecut mai mult de trei decenii de la dispariția acesteia, Adrian Enache, își amintește cu drag de cea care i-a fost profesoară și are doar cuvinte de laudă la adresa ei. 

,,Când mă gândesc la Mihaela mă gândesc la una din privighetorile muzicii românești, la o voce inconfundabilă. Era ca o privighetoare cu aripi de aur care trecea printr-un parc înflorit. Mihaela Runceanu era toată numai un suflet. era blândă, o simțeam ca pe o colegă de-a noastră, ne dădea curaj când aveam nevoie. Era corectă, dacă nu aveai nicio treabă cu muzica îți spunea din start”, a povestit Adrian Enache.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel