Diana Enache, trucurile pentru un corp de vis. Cum se menține fiica lui Adrian Enache: „Mănâncă, roagă-te, iubește”

Data publicării:
Diana Enache, sursa instagram
Descriere foto: Diana Enache, sursa instagram

Diana Enache a dezvăluit secretul unui corp de vis, dar și cum se menține ea în cea mai bună formă.

Diana Enache este o apariție spectaculoasă. Fiica lui Adrian Enache este deținătoarea unui corp de zeiță, însă pentru acest lucru, frumoasa blondină ține cont de câteva reguli de bază. Nefiind adepta curelor dure de slăbire, Diana Enache preferă să mănânce orice, dar cu moderație, și să facă sport ori de câte ori are ocazia.

Diana Enache a mărturisit că nu înțelege persoanele care se chinuie să slăbească prin diete, decât să își trăiqască viața sănătos.

„Adevărul este că sunt o moldoveancă foarte mâncacioasă şi, mai ales, pofticioasă. Dacă mănânci o gogoaşă lângă mine, nu rezist. Trebuie să gust şi eu puţin. E adevărat că am mai multa grijă şi încerc să nu mănânc seara dar aş fi ipocrită să spun că ţin regim. Nici măcar nu suport genul acela de persoană care este toată viaţa la regim”, a declarat Diana Encahe, potrivit okmagazine.ro.

Pe lângă aceste trucuri, Diana Enache a recunoscut și faptul că provine dntr-o genă bună. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că se străduiește să nu depășească limita, consumând ce alimente vrea, însă cu moderație.

„Eu sunt o femeie cu forme, aşa am fost înzestrată. Am perioade când mănânc mai mult, altele în care mănânc mai puţin. Încerc să nu exagerez. Dacă am mâncat într-o zi shaorma, a doua zi mă abţin. Dar fac sport şi asta cred că mă ajută mult. Mai ales psihic. Mă deconectează. Îmi place să păstrez o legătură strânsă între minte, trup şi suflet. Şi chiar cred în asta! Şi în motto-ul <mănâncă, roagă-te, iubeşte!>”, a mai spus fiica lui Adrian Enache.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel