Adrian Enache, amintiri cu Vladimir Putin: El era mai ciudat așa. M-am emoționat, am căzut în genunchi, am plâns

Data publicării:
Sursa foto> Adrian Enache și Vladimir Putin, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto> Adrian Enache și Vladimir Putin, instagram/ colaj foto

Adrian Enache a împărtășit câteva dintre amintirile pe care le are cu Vladimir Putin.

Adrian Enache a povestit la Realitatea Plus despre momentele în care a fost în Rusia și l-a văzut pe Vladimir Putin, cu ocazia mai multor evenimente sportive organizate la Moscova.

"Am văzut titlurile pompoase pe care le-ați afișat pe ecran să creadă lumea că sunt acum la Kremlin și cânt acolo, nu este adevărat. Asta a fost ce a fost în 2015 și în 2014 când am luat primul titlu mondial la fotbal, la campionatul mondial de fotbal cu artiștii din toată lumea și pe vremea aia Putin făcea chestii frumoase, în sensul că organiza campionate mondiale de fotbal pentru artiști în vederea promovării, jocuri olimpice, în primii 6 ani am jucat la Soci și după care ne-am mutat la Moscova și după care în 2018 au organizat campionat mare de fotbal la Moscova, deci avea niște acțiuni foarte frumoase pe vremea aia. Au avut campionatul mondial, ne-au premiat, au avut chiar de ziua mea, eu neștiind că ziua mea, 12 iunie, coincidea cu Ziua Națională a Rusiei, s-a ridicat tot stadionul în picioare, Temișan a făcut o glumă și a spus: "Pentru tine, uite cum te iubește poporul rus, de ziua ta s-au ridicat în picioare". După aia am aflat, prima dată am luat-o și m-am emoționat, am căzut în genunchi, am plâns și după aia a intrat Putin...", a declarat Adrian Enache la Realitatea Plus.

Adrian Enache: El era mai ciudat așa, dar atunci făcea lucruri frumoase

"Contactul direct cu Vladimir Putin cum a fost? Înțelegem că a fost marcat de o fază și anume că Vladimir Putin se spăla cu spirt după fiecare moment în care dădea mâna cu cei care erau prezenți acolo la Kremlin, nu?", l-a întrebat Ionela Arcanu.

"Avea foarte mulți oameni pe lângă el care aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul, mă rog, cum se proceda la ei la nivel guvernamental, dar vreau să spun că la început, înaintea meciului de finală România-Brazilia, în 2014, au jucat politicienii și a jucat chiar Medvedev în echipa politicienilor, deci eram cu oameni politici pe teren, puteam să ne dăm mâna. El era mai ciudat așa, dar, repet, atunci făcea lucruri frumoase pentru oameni. Acum e cu totul altceva, e chiar foarte rău ce se întâmplă și îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler.", a spus Adrian Enache.

Cite;te continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel