Adrian Enache a avut o relație amoroasă cu profesoara lui. Artistul avea doar 16 ani pe atunci

Data publicării:
Adrian Enache, sursa foto Facebook
Descriere foto: Adrian Enache, sursa foto Facebook

Adrian Enache a făcut dezvăluiri picante din perioada adolescenței. Pe când avea doar 16 ani s-a îndrăgostit nebunește de profesoara lui. 

Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar puțini cunosc idelele amoroase pe care acesta le-a trăit încă de la o vârstă fragedă. Chiar dacă a ținut totul secret până acum, artistul și-a călcat pe inimă și a dezvăluit că pe când avea doar 16 ani a început o relație amoroasă cu profesoara lui. 


Adrian Enache spune că din iubirea pentru ea, a învățat atât de bine încât a fost admis la două facultăți. Acum își aduce aminte cu umor despre avea perioadă și retrăiește cu drag aventurile copilăriei. 


„Eu am fost de mic prins în vâltoarea unei povești de dragoste cu o profesoară. Ea m-a meditat. Aveam 16 ani. Crud, vlăstar. M-a luat valul, ne-a luat valul. Am zis apoi ca să fiu iubitul acelei profesoare, era frumoasă, deșteaptă, am zis că trebuie să învăț. M-am pus cu burta pe carte și am luat examenele de la două facultăți. Îți dai seama că a fost un ajutor”, a declarat cântărețul, la Kanal D.

 

 

Adrian Enache, despre motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului alături de Iuliana Marciuc 


Adrian Enache a făcut dezvăluiri și despre povestea de dragoste alături de Iuliana Marciuc. Cei doi sunt împreună de 25 de ani, dar nu au ajuns în fața altarului. Ce spune artistul despre sceretul unei relații de lungă durată, presărată cu înțelegere și multă iubire. 


”Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că, de foarte multe ori, prietenii din jur ne spun: „Haideți să ne mai întâlnim ca să ne mai hrănim și noi cu povestea voastră de iubire!. Îmi amintesc că mulți ne căutau anturajul pentru că le plăcea cum ne comportăm unul cu celălalt. Și același lucru se întâmplă și acum. Noi am înțeles că dragostea se întreține cu grijă și atenție, cu surprize de ambele părți și cu lucruri mici care pot aduce bucurii mari. Sigur și cu respect, admirație și multă iubire! ”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel