Adrian Enache, motivul pentru care își vopsește părul: „ E păcat, pentru că fața mă ajută”

Data publicării:

Adrian Enache a dezvăluit motivul pentru care își vopsește părul, dar și cum se menține în formă. 

Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. La 56 de ani, cântărețul are mare grijă de felul în care arată. Alimentația și sportul sunt doar câteva din lucrurile care nu lipsesc din viața artistului. 

Adrian Enache, motivul pentru care își vopsește părul

Artistul a recunoscut că unul din trucurile pe care le are, pentru a arăta cât mai bine este să își vopsească părul. Adrian Enache a ținut să precizeze că nu este chiar vopsea, ci un nuanțator. Acesta a mărturisit că a luat decizia de a face acest lucru, deoarece lumina ree din platourile de televiziune îl face să pară mult mai bătrân decât este.

”Nu, nu, nu! Nu e cu vopsea. Aici e mișto. Îl șamponez, pentru că eu folosesc un șampon care ține 5 minute și care doar îl mai nuanțează așa. Eu m-aș lăsa grizonant, dar lumina rece din televiziune accentuează de vreo 20 de ori albul și te face mult mai bătrân decât ești. E păcat, pentru că fața mă ajută și lumea de multe ori m-a oprit pe stradă și îmi spunea că la televizor arăt mult mai bătrân. Asta din cauza luminii ăleia albe, reci, de pe platou, care creează senzația asta”, a spus Adrian Enache, pentru Viva!

Cum se menține Adrian Enache în cea mai bună formă

Adrian Enache susține că sportul și alimentația sunt întotdeauna pe primul loc. Artistul recunoaște că a avut grijă, încă de mic, să mănânce cât mai sănătos și echilibrat. 

”Eu fac sport și dacă nu trebuie. Am o alimentație sănătoasă de mic, așa m-am învățat. Eu mănânc mult curcan, legume, pește, că am crescut în Delta Dunării. Nu e nevoie, nu fac excepții. Să știi că stilul meu a fost împrumutat de multă lume. E de ajuns să văd mâncarea și am o senzație de sațietate, așa am făcut de multe ori.

Știi că am fost director artistic 15 ani la Orizont, în Predeal, iar de Revelion, în 2000, când treceam în mileniul III, a fost o expoziție culinară cu cei mai mari bucătari arabi, români, și atunci am experimentat chestia asta. Toată noaptea am avut treabă, nu am avut timp să mănânc. M-am dus la ora 5 dimineața și am făcut un tur cu privirea la toate exponatele alea, care-ți luau ochii. După 10 minute, am realizat că se poate să te saturi și cu privirea… Totul e pe plan psihic.”, a mai spus artistul, pentru sursa citată mai sus. 

Adrian Enache, motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului alături de Iuliana Marciuc 


Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt împreună de 25 de ani, dar nu au ajuns în fața altarului. Ce spune artistul despre secretul unei relații de lungă durată, presărată cu înțelegere și multă iubire. 


”Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că, de foarte multe ori, prietenii din jur ne spun: „Haideți să ne mai întâlnim ca să ne mai hrănim și noi cu povestea voastră de iubire!. Îmi amintesc că mulți ne căutau anturajul pentru că le plăcea cum ne comportăm unul cu celălalt. Și același lucru se întâmplă și acum. Noi am înțeles că dragostea se întreține cu grijă și atenție, cu surprize de ambele părți și cu lucruri mici care pot aduce bucurii mari. Sigur și cu respect, admirație și multă iubire! ”a declarat cântărețul, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel