Pepe i-a salvat viața fiicei lui Adrian Enache: „Toată viața mea o să-l iubesc și-o să-l respect”

Data publicării:
Pepe, Diana Enache, captură video youtube, Instagram
Descriere foto: Pepe, Diana Enache, captură video youtube, Instagram

Pepe a vorbit despre evenimentul din trecut, în care i-a salvat viața fetei lui Adrian Enache.

Pepe și Adrian Enache au o relație de prietenie extrem de lungă, întâlnindu-se atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, de foarte multe ori. Totuși, pe lângă pasiunea artistică care îi leagă pe cei doi, aceștia au în spate încă o amintire, pentru care Adrian Enache îi va fi veșnic recunoscător solistului. Concret, Diana Enache era pe punctul de a se îneca, în urmă cu mulți ani, chiar când tatăl ei era pe scenă, într-o stațiune de pe litoralul românesc. Pepe a auzit imediat faptul că „o fetiță” era în pericol, moment în care i-a sărit imediat în ajutor. După aceea, avea să afle că aceasta e chiar fata bunului său prieten.

„Cred că oricine ar fi reacționat așa în locul meu, am explicat episodul, bine că nu s-a întâmplat nimic, acum mă bucur când o văd atât de mare și de frumoasă, împreună cu tată ei pe scenă. Au fost și la mine la concert, au o  relație superbă și sunt mândru când îi văd atât de fericiți și sunt ca un exemplu pentru mine. E ca o fetiță care a crescut mare sub ochii ei și întotdeauna am considerat-o ca pe fetița mea, pe care am scos-o din apă, dar nu despre asta e vorba. E mare, talentată și mă face fericit.”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

„El știe că-l iubesc și toată viața mea o să-l iubesc și-o să-l respect.”, i-a spus Diana Enache.

„Știți cât de bine înota de mică?”, a completat Pepe, în spirit de glumă.

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este o cântăreață celebră de la noi din țară

Pepe, relație specială cu băiețelul său

Pepe a devenit tată pentru a treia oară, în urmă cu ceva timp, însă, de data aceasta, de băiețel. Artistul își dorea extrem de mult să aibă un băiat și este recunoscător pentru tot ceea ce trăiește astăzi. Mai mult, și fetițele se înțeleg perfect cu bebelușul, spune el.

„Sunt disperat. E mândria vieții mele. Se înțelege perfect cu fetele, sunt foarte mândru  și fericit și pentru faptul că zâmbesc în fiecare zi. Îi fac băița. Îmi doresc să mă bucur de realizările copiilor și îmi doresc continuitate.”, a mai spus Pepe.

Pepe și Yasmine Ody, nuntă în secret

Mai mult, chiar dacă artistul a refuzat să-și mai expună viața privată, în trecut a ieșit la iveală faptul că el și iubita sa au ajuns deja în fața altarului. Tot evenimentul a fost unul extrem de restrâns și ținut departe de ochii curioșilor. După ce a încheiat divorțul cu fosta soție, artistul și-a dorit să își trăiască noua poveste de dragoste extrem de discret, astfel încât să nu mai intervină nimic între ei doi. 

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știut să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru  impact.ro

Poate te interesează și: Cum a început povestea de dragoste dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu: „Nu mă gândeam că se uită el la o studentă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel