Adrian Enache, model pentru fiica sa. Diana Enache: „La vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani”

Data publicării:

Diana Enache este absolut fascinată de tatăl ei, pe care îl admiră și vrea să îi calce pe urme. Fiica lui Adrian Enache are o relație deosebită cu artistul și nu ratează ocazia să își laude părintele.

Diana Enache nu mai este un copil. Ajunsă la 25 de ani, fiica lui Adrian Enache s-a transformat într-o femeie superbă, cu planuri mari pentru showbiz-ul din România. Tânăra vrea să îi calce pe urme tatălui spu, despre care spune că îi este prieten, confident, dar și model. Mai mult, pe lângă lumea muzicală, Diana este hotărâtă să facă și televiziune, astfel că s-a pregătit temeinic și așteaptă cu nerăbdare să fie implicată într-un proiect. 

 

„Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel. Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul”, a declarat tânăra pentru OK Magazine.


În urmă cu mai mulți ani, Diana Enache a intrat în vizorul presei printr-un eveniment nefericit. Tânăra a fost atunci atacată în scara blocului. 

 

„Acesta este un subiect de care nu am cum să fug. Toata lumea mă întreabă pentru ca a fost extrem de mediatizat. Am reuşit să trec cu ajutorul psihicului meu, care este foarte puternic, şi printr-o manieră optimistă de a privi lucrurile. Am învăţat să extrag binele din orice situaţie. În plus, sunt o persoană extrem de credincioasă şi rugăciunea îmi este hrană. Nu există zi în care să nu am un minut al meu cu Dumnezeu, în care să vorbesc cu el şi să mă încarc de energie, de protecţie. Consider că sunt lecţii ale vieţii din care trebuie să înveţi. Da, au existat coşmaruri. A fost o perioadă destul de grea, atât fizic, deoarece nu mă puteam mişca, cât şi psihic, mai ales în momentul în care am văzut că, din zecile din prieteni cu care ieşeam în fiecare weekend la mese, în cluburi, la restaurante, mi-au rămas aproape doar câţiva. A fost o lovitură. Dar mă bucur că am avut-o la 18 ani. Aşa am putut să fiu pentru primă oară într-o sală de judecată, să dau la drept şi, cumva, toate lucrurile s-au aşezat în favoarea mea”, a spus tânăra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel