Viviana Sposub, strigăt de încurajare către fani. Vedeta are nevoie de motivație: „Stau de jumătate de oră și nu știu ce aștept”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Viviana Sposub împărtășește experiența sa cu fanii care o urmăresc. Ce le transmite vedeta.

Viviana Sposub a făcut un anunț important despre propria sa persoană în data de 6 iulie 2023. Iubita lui George Burcea a dezvăluit fanilor că a revenit în sala de antrenament după o pauză lungă. Fosta concurentă de la Ferma a căutat motivația pentru a continua acest obicei sănătos, chiar dacă nu are nevoie să slăbească. În norocul ei, are un antrenor de încredere, pe nume Alexander Florescu.

Alexander este cunoscut pentru programele sale de antrenament și nutriție, precum și pentru prezența sa în emisiuni televizate. Viviana se bazează pe experiența și îndrumarea antrenorului său, care s-a bucurat că vedeta a reluat activitatea fizică.

Apel la încurajare

Viviana transmite fanilor că este indecisă în privința intrării în sala de sport. Vedeta caută să-și adune curajul, iar în acest demers apelează la încurajarea fanilor săi. Cu toate acestea, Viviana consideră despre sine că este într-o formă bună deja, deși caută să conserve actuala situație.

„Pentru a vă mai ține la curent cu viața mea, astăzi o să fac ceva ce nu am mai făcut de doi ani de zile, ceva foarte important pentru mine și anume mă întorc la sală, dar încă nu mi-am făcut curaj. Stau de jumătate de oră lângă sală și nu știu ce aștept, dar aștept ceva, o motivație… Am început ușor, dar tare determinată… Sunt într-o formă foarte bună, deși nu am mai făcut sport de foarte mult timp. Dar cu toate astea, îmi doresc să revin la sală pentru că îmi dă o stare de bine”, a povestit Viviana Sposub pe o rețea de socializare.

Vezi și: Viviana Sposub a lipsit din emisiunea „Dimineața cu noi”. Bursucu: ”Viviana e reținută de poliție”

Au parte de o iubire puternică

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din industria showbiz-ului. Își au originea în emisiunea Ferma de la Pro TV, iar de atunci au devenit inseparabili. În ciuda comentariilor răutăcioase din mediul online, cei doi au demonstrat că iubirea lor este puternică și că trec peste orice obstacol cu încredere.

Deși au existat speculații frecvente despre o posibilă despărțire, realitatea este cu totul alta, iar cei doi se pregătesc chiar să se căsătorească.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Click!.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”, a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios.

Vezi și: Viviana Sposub și George Burcea vor ajunge în fața altarului: „Sunt cel mai fericit bărbat, o iubesc enorm”. Când va avea loc marele eveniment

Vezi și: Viviana Sposub, viciul de care nu poate scăpa: ”A devenit o dependență de ceva timp” / EXCLUSIV

Vezi și: Cadoul inedit pe care George Burcea i l-a dăruit Vivianei Sposub: ”Nu am primit în viața mea așa ceva”

Vezi și: Viviana Sposub a dezvăluit cine o trezește în fiecare dimineață: "Mă tot sună ca să fiu gata de emisiune". Nu este vorba despre George BurceaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel