Cadoul inedit pe care George Burcea i l-a dăruit Vivianei Sposub: ”Nu am primit în viața mea așa ceva”

Data publicării:

Viviana Sposub și George Burcea au dezvăluit noi informații din intimitatea relației lor.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viață lor, bucurându-se la maxim de toate momentele petrecute în doi. Vedeta de la Kanal D a povestit în cadrul unui interviu despre cum au intrat rapid și în ”lumea” TikTok, Viviana fiind cea care pune la punct toate clipurile și aduce toate ideile pentru regii cât mai originale. Și, pentru că o iubește atât de mult, George Burcea nu se abate niciodată de la dorințele partenerei lui.

„Eu și George suntem „fierți” pe Tik Tok, cel puțin eu care l-am introdus în această lume minunată a filmulețelor online. Îl corup de fiecare dată când suntem aranjați, ferchezuiți. Eu sunt cu regia, cu producția, cap coadă. Doar Tik Tok-urile în care mă vedeți doar pe mine sunt făcute de el, dar regia tot a mea”, a declarat Viviana Sposub potrivit ego.ro

Bursucu, viața din spatele camerelor de filmat. Prezentatorul TV face „naveta” pentru a-și vedea familia: „Plec vineri și mă întorc duminică seară” EXCLUSIV

Viviana Sposub, rol principal în filmul ce urmează să fie produs de George Burcea

„Scrisoare către Ceaușescu” este filmul pe care George Burcea urmează să îl realizeze, ce îi poartă numele romanului publicat deja de acesta. Viviana a obținut deja unul dintre rolurile principale, iar pentru acest lucru vedeta de la Kanal D se pregătește temeinic.

„E o muncă enormă în spatele oricărui proiect, deși noi întotdeauna vedem rezultatul final, un clip, un film, un scurtmetraj, o emisiune. Întotdeauna în spate este o muncă foarte mare și îl văd că e cu gândul mereu la proiectul ăsta. Stau cu el în pat și îl văd foarte concentrat și când îl întreb la ce se gândește îmi spune că o să aibă nu știu ce cadru și eu să vin așa dintr-o parte.

Nu am mai jucat într-un lungmetraj, dar eu simt că în mine se află un talent nedescoperit, sau mai bine zis descoperit de George. El are foarte mare încredere în mine, desigur că facem cursuri, ca să zic așa, am profesor la mine acasă. Întotdeauna mi-am dorit să fac cursuri de actorie și acum destinul mi l-a adus în cale pe domnul profesor. Nu-l plătesc.”, a mai povestit Viviana pentru sursa citată.

 

 

Mai mult, partenerul ei de viață a ținut să evidențieze faptul că cei doi sunt într-adevăr suflete pereche și că au fost foarte norocoși să se întâlnească.

„În momentul în care ne-am întâlnit, acum doi ani de zile, într-o emisiune TV, cred că de atunci ne-am dat încredere reciprocă. Ea mi-a dat foarte mare încredere în mine pe parcursul acelei emisiuni și eu ei, astfel încât ea a stat până în finală. Chestia este că ne-am găsit. Două suflete într-un punct puțin sensibil care am putut să le unim”, a declarat și George Burcea pentru EGO.ro.

Viviana Sposub a dezvăluit cine o trezește în fiecare dimineață: "Mă tot sună ca să fiu gata de emisiune". Nu este vorba despre George Burcea

Ce cadou special a primit Viviana Sposub de la iubitul ei

De curând, Viviana Sposub și-a serbat ziua de naștere și, chiar dacă iubitul ei ar fi putut să o impresioneze cu un telefon de ultimă generație, aceasta spune că a fost mult mai surprinsă de alegerea făcută de George Burcea.

„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu sclipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva.

Eu sunt o femeie independentă, muncesc, mă trezesc în fiecare zi la ora 4:00, cu siguranță că un telefon îmi permit să-mi iau. Doar că eu vreau acum să-mi iau mașină”, a mai spus Viviana.

Condiția surprinzătoare pe care Viviana Sposub i-a pus-o lui George Burcea: „E grav! Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel