Viviana Sposub și George Burcea vor ajunge în fața altarului: „Sunt cel mai fericit bărbat, o iubesc enorm”. Când va avea loc marele eveniment

Data publicării:
Sursa foto: George Burcea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: George Burcea, Instagram

Viviana Sposub și George Burcea sunt pregătiți pentru pasul cel mare. Cei doi au dezvăluit când va avea loc marele eveniment.

Viviana Sposub și George Burcea sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV, iar de atunci au devenit de nedespărțit. În ciuda răutăților din mediul online, cei doi au arătat lumii că se iubesc și merg mai departe indiferent de greutățile pe care sunt nevoiți să le înfrunte. 

Deși s-a speculat de nenumărate ori că cei doi au ajuns la despărțire, se pare că lucrurile stau total diferit, iar cei doi se pregătesc să se căsătorească. 

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc

Viviana Sposub a recunoscut că așteaptă cu nerăbdare momentul în care George Burcea îi va pune inelul pe deget. Mai mult decât atât, vedeta a precizat că nu vrea să fie cerută în căsătorie în țară, ci în străinătate.

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Click!.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”, a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios.

Viviana Sposub: ”Sunt viitoarea mireasă!”

Cei doi au participat la nunta unui prieten, în Maramureș, acolo unde Vivianei i-a fost pus voalul, semn că este următoarea pe listă pentru a îmbrăca rochia de mireasă. 

„Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă.”, a declarat Viviana Sposub, pentru Click!

George Burcea: ”Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”

Actorul a ținut să îi facă o declarație de dragoste iubitei sale, care îi este alături necondiționat.

 „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a declarat George Burcea, pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel