Viviana Sposub a lipsit din emisiunea „Dimineața cu noi”. Bursucu: ”Viviana e reținută de poliție”

Data publicării:

Viviana Sposub a lipsit din matinalul de pe Kanal D, în ediția de pe 24 iunie.

Viviana Sposub încântă publicul cu prezența ei pe micile ecrane, în matinalul de pe Kanal D, de luni până vineri, unde prezintă emisiunea alături de George Tănase și de Bursucu. Totuși, în ediția de pe 24 iunie, fanii au rămas surprinși în momentul în care nu au văzut-o în platou pe frumoasa iubită a lui George Burcea. Situația a fost cu atât pusă mai mult sub semnul întrebării, cu cât unul dintre colegii ei au făcut și o glumă pe seama acestui subiect, care au debusolat și mai mult telespectatorii.

”Am dat titlu de ziar: Kanal D a dat-o afară pe Viviana? Oare există un conflict între Viviana, George și Bursucu? Wow! După care a venit Bursucu și v-a zis că Viviana e reținută de poliție. Ce s-a întâmplat? Unde se află Viviana?”, a spus, amuzat, Bursucu, potrivit wowbiz

Viviana Sposub a dezvăluit cine o trezește în fiecare dimineață: "Mă tot sună ca să fiu gata de emisiune". Nu este vorba despre George Burcea

De ce a lipsit Viviana Sposub din emisiune

Totuși, situația a fost clarificată ulterior, chiar de frumoasa șatenă. Aceasta și-a făcut introducerea tot printr-o glumă, după cum era de așteptat, după care a dezvăluit și motivul real pentru care nu și-a făcut apariția la matinal. Așadar, se pare că aceasta a fost nevoită să meargă în orașul natal pentru a-și face o nouă carte de identitate. Cu acest prilej, Viviana spune că s-a întâlnit cu mai multe persoane dragi, pe care nu le mai văzuse de foarte mult timp. 

”M-au descătușat (n.r. oamenii legii). Am ajuns la fosta Poliție. Știți unde sunt? Sunt la liceul meu. Mă simt ca în vacanță. M-au oprit foști colegi, rude, oameni, m-am bucurat să îi revăd. Nu am mai fost în Botoșani de un an. Adevărul e că de dimineață am tot umblat, am treabă cu actele, se face o schimbare la față, îmi refac buletinul. Am vrut neapărat să am buletinul pe Botoșani, aici e toată familia mea și nici nu a vrut nimeni să mă ia în spațiu. Eu am aruncat o vorbă, dar voi nu m-ați luat în serios. Imediat fac poza, mi-am luat bilet, sunt prima, urați-mi să-mi iasă poza bine”, a spus Viviana Sposub la ”Dimineața cu noi”, potrivit sursei citate.

Condiția surprinzătoare pe care Viviana Sposub i-a pus-o lui George Burcea: „E grav! Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”

Ce spune Viviana despre programul de lucru pe care îl are la Kanal D

Într-un interviu recent, Viviana a ținut să le explice fanilor care este de fapt programul ei de lucru. Chiar dacă mulți cred că după ce se încheie emisiunea, vedeta pleacă acasă, în realitate, spune ea, situația e diferită.

„E un mit treaba asta cu matinalul și apoi toată ziua liberă pentru că nu vă închipuiți că după ora 10:00, când s-au închis camerele de luat vederi, noi plecăm acasă direct. Petrecem destul de mult timp în redacție cu toată echipa pentru că trebuie să pregătim emisiunea de a doua zi, mai avem alte filmări, ședințe foto, tot felul de activități care țin de acest domeniu și până ajung acasă durează destul de mult. Dar nu am renunțat definitiv la cântat. Am mai cântat prin emisiune. Să fiți cu ochii pe „Dimineața cu noi”, de luni până vineri de la 8:00 pentru că s-a întâmplat de multe ori să le cânt băieților, să îi încânt așa cu o voce de privighetoare, vă dați seama, la 8 dimineața, neîncălzită. Chiar i-am impresionat”, a declarat vedeta potrivit ego.

Viviana Sposub: „Nu vin dintr-o familie cu mulți bani”. Motivul pentru care a renunțat la cel mai mare vis al său



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel