Vica Blochina vorbește despre „echilibrul financiar”, într-o relație sănătoasă. Motivul pentru care o femeie devine masculină

Data publicării:

Vica Blochina vine cu noi declarații în ceea ce privește relațiile sănătoase. De ce ar fi femeia „motorul” cuplului.

Vica Blochina a revenit în atenția publicului său, după ce și-a exprimat opiniile în mediul online cu privire la relația dintre bărbați și femei, dar și „echilibrul” financiar dintre cei doi.

Vezi și: Vica Blochina comentează relațiile în trei. Ce spune despre amantă: „Vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe”

Vica a trecut prin foarte multe experiențe, iar mulți dintre urmăritorii ei îi ascultă sfaturile ori de câte ori au ocazia, atunci când vedeta pășește în lumina reflectoarelor pentru a le arăta curioșilor cum funcționează stilul ei de viață.

Cu atât mai mult, de această dată, vedeta a prezentat câteva detalii despre raportul de „putere” dintre bărbat și femeie, când vine vorba de bani.

Vezi și: Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația pe care a trăit-o Victor Pițurcă. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „A încercat să mă facă în toate felurile să renunț la copil”

Ea pune problema finanțelor în contextul în care femeia, într-o relație sănătoasă, ar aduce mai mulți bani în casă decât partenerul. Pentru ea, acest lucru nu este unul benefic, și care ar duce în cele din urmă la „distrugerea” relației:

„Femeile sunt ființe atât de „nebune”, noi nu suntem așa echilibrate ca ființe. Când femeia face bani mai mulți, ea devine foarte masculină.”, a spus ea, în propria ei emisiune, Femeia Deasupra.

Toată discuția a pornit de la împărțirea bugetului într-o relație, atunci când fiecare își plătește propria „consumație”: 

„Nu îi înțeleg pe cei care împart bugetul. Când soțul plătește doar partea lui, femeia... fiecare cu bugetul lui. Într-o relație sănătoasă, femeia nu poate să câștige mai mult decât un bărbat.”

Vezi și: Vica Blochina, comentariu acid despre femeile care se „îngrijesc” : „La 48 de ani, cu apă și săpun și nu are riduri”

Mai departe, vedeta afirmă că nu este acceptabil ca femeia să câștige mai mult decât un bărbat. De aceea, nici ea nu și-a dorit vreodată să aibă „luxul” de a scoate mai mulți bani din buzunar față de partenerul ei:

„Eu în viața mea, nu mi-am dorit niciodată să mă chinui cu munca atât de mult pentru că am dorit ca bărbatul să aibă grijă de mine.”

Vezi și: Bia Khalifa s-a împăcat cu Dani Mocanu, după ce a spus că ar fi vrut s-o ducă la prostituat: „Este ori ură, ori indiferență. În cazul nostru este iubire”

 Vica mai precizează că nu este vorba despre a profita de un bărbat, ci mai mult de sentimentul ce este creat în urma „grijii” acestuia față de partenera sa:„Nu în sensul în care să-mi dea bani, să profit de el, dar cumva, întotdeauna bărbatul trebuie să aibă grijă de mine, vreau să fiu răsfățată, vreau să fiu iubită, vreau să mă simt iubită.”

În final, ea punctează că munca ce aduce mulți bani unei femei, într-o relație, ar masculiniza-o mult prea mult. Acest lucru ar duce la un dezechilibru al balanței, potrivit ei:

„Dacă, de exemplu, de mâine fac foarte mulți bani, atunci nu prea există partener. Femeile care fac bani mulți cu munca lor, crede-mă, devin foarte masculine.”

Vica Blochina rămâne una dintre vedete ce s-au remarcat pe scena showbizului din România. Scandalurile dintre ea și Pițurcă au făcut-o pe vedetă să-și ia viața în propriile mâini, reușind astfel să se facă văzută de una singură. Ea are un copil, un băiat mai exact, iar în timpul liber vedeta obișnuiește să meargă în vacanțe, ținându-i pe fanii ei la curent cu cele mai noi evenimente din viața sa.

Vezi și: Câte kilograme a slăbit Vica Blochina, în doar trei luni, după intervenția la stomac: „Sunt cum am fost acum cinci ani, după haine, la măsură”. Vedeta nu se oprește aici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel