Vica Blochina, comentariu acid despre femeile care se „îngrijesc” : „La 48 de ani, cu apă și săpun și nu are riduri”

Data publicării:

Vica Blochina critică femeile care se spală doar cu săpun și apă.

Vica Blochina a comentat, cu ocazia unui episod din emisiunea sa „Femeia deasupra”, faptul că multe femei se spală cu doar apă și săpun. Declarațiile vedetei vin pe fondul în care, spune ea, femeile nu se îngrijesc, iar acest aspect este strict datorat faptului că nu iubesc sau nu sunt iubite.

De ce nu sunt de ajuns „apa și săpunul”

Vezi și: Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația pe care a trăit-o Victor Pițurcă. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „A încercat să mă facă în toate felurile să renunț la copil”

„Femeile sunt neîngrijite din nefericire. Orice femeie sau fată care este fericită se îngrijește. Orice femeie care iubește se îngrijește. Dacă nu pentru ea, atunci pentru bărbatul de lângă ea. Noi, în primul rând, ne gândim cum să facem pe plac bărbatului. Dacă vrei să arăți bine, crede-mă că găsești posibilitatea. Dacă nu, poți să stai pe online și să le urăști pe cele care se îngrijesc, așa cum le urăști și pe alea care au bani. Dacă ești hater, normal că stai și te uiți cum arată orice fată îngrijită. Mi-a scris o femeie foarte frumos că la 47 de ani se spală cu apă și săpun și e superbă. La 48 de ani, cu apă și săpun și nu are riduri. fetelor nu folosiți apă și săpun pentru că o luați razna, începeți să vorbiți urât. Păi vă îmbătați cu apă și săpun. Păi această persoană, dacă arăta bine cu apă și sîpun, mai avea nevoie să răspundă răutăților de pe social-media? Dacă le iei pe rând o să vezi  numai „mopuri”, numai cele mai urâte neepilate, buboase, fără păr în cap și care miros a transpirație. O femeie mișto nici nu comentează. O femeie aranjată arată muncă. De aia nu vor să se îngrijească, că nu vor să muncească.”, a spus vedeta în emisiunea ei.

Vezi și: Bia Khalifa, opinie controversată despre oamenii în vârstă. Scandal uriaș cu Vica Blochina: „Din cauza persoanelor insuficiente mintal nu am viitor”

De ce a fost criticată pentru ce spune în emisiunea ei

Vezi și: Vica Blochina comentează relațiile în trei. Ce spune despre amantă: „Vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe”

Având în vedere că unele dintre părerile sale pot fi subiecte de discuții controversate, Vica Blochina, cu ocazia altui episod din emisiunea sa, i-a atras atenția unei alte vedete, și anume Bia Khalifa, iar cea din urmă a ținut să îi precizeze câteva cuvinte legat de un aspect care ar fi deranjat-o. Deși, în cele din urmă, Bia nu a comunicat concret ce a deranjat-o, un adevărat scandal ar fi ieșit în urma întregii situații. Din păcate, o declarație oficială cu privire la punctul de vedere al lui Vica Blochina nu există.

„A încercat să facă ceva vlog, podcast informativ, în care a dezinformat publicul, că deja se practică asta foarte mult în România, prin propriile sale teorii. I-am scris un comentariu politicos în care am și salutat-o și i-am zis că haideți să nu dezinformăm publicul, am corectat-o. I-am zis că nouă părinții în copilărie nu ne dădeau telefoane când eram mici, ne jucam. Ea vorbea acolo de onlyfans, de videochat, i-am zis că site-urile astea există de când era și ea, dar i-am zis că atunci când eram mică nu am avut acces la ele cum au azi copiii pentru că părinții nu ne dădeau acces la telefon. I-am zis că e vina ei dacă ea dă copilului telefonul ca să intre pe aceste site-uri”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mai departe, Bia Khalifa a făcut și ea declarații controversate, sugerând că Vica atrage atenție doar prin simplul fapt că ar atrage mila.

„La final mi-a dat block, dar eu n-am jignit-o. Ea e o altă bătrână care vorbește, are drept la vorbă, are și ea internet. Lumea te crede din milă, dacă ești bătrân, dacă ai probleme fizice, iar din cauza la persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta, iar persoanele ca ea mă fac să cred că țara noastră nu mai are nicio șansă”, a mai transmis Bia Khalifa, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Vica Blochina și Mara Bănică au ironizat-o pe Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel