Câte kilograme a slăbit Vica Blochina, în doar trei luni, după intervenția la stomac: „Sunt cum am fost acum cinci ani, după haine, la măsură”. Vedeta nu se oprește aici

Data publicării:

Vica Blochina a dezvăluit câte kilograme a slăbit, în doar trei luni, după intervenția la stomac.

Vica Blochina este mai fericită ca niciodată, după ce a reușit să ajungă la forma dorită, după ce, în urmă cu doar trei luni, a apelat la intervenția de micșorare a stomacului. Vedeta a reușit să dea jos pste 10 kilograme și recunoaște că este foarte mândră de faptul că intră din nou în măsurile de acum cinci ani. 

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina, în doar trei luni, după intervenția la stomac

Vica Blochina a mărturisit că a slăbit 10 kilograme, în doar trei luni de zile. Chiar și așa, blondina recunoaște că nu vrea să se oprească aici, astfel că își mai dorește să mai slăbească maxim cinci kilograme. Vedeta a precizat că, după operție i-a fost foarte greu, din cauza faptului că nu mai putea să mănânce tot ceea ce își dorea. 

'Am slăbit mult. M-am cântărit. Și dacă e să mă iau după cântar, am slăbit 10 kilograme efectiv, în trei luni de zile. Numai că eu am slăbit foarte mult în centimetri. Acum sunt cum am fost acum patru sau cinci ani, după haine, la măsură. Sunt ok acum. Din punctul meu de vedere, aș slăbi cam vreo trei-patru-cinci kilograme mxim, apoi sunt prea slabă și nici așa nu vreau să fiu, prea slabă. Sunt foarte fericită că am slăbit atât.

E o operație prin intermediul căreia stomacul nu se taie, rămâne așa. Se pliază… iar organismul asimilează toate vitaminele în continuare și după această intervenție. Dar în primele luni am fost frustrată că nu puteam mânca cât voiam eu.', a declarat Vica Blochina, pentru viva.ro.

Vica Blochina: „Eu îmi luam ștreangul și mă spânzuram”

Vica Blochina a mărturisit că avea gânduri negre din cauza kilogramelor în plus pe care le avea. 

'Eu am avut 15 kilograme în plus. Păi cum să ajung la 40 de kilograme în plus?! Păi atunci eu îmi luam ștreangul și mă spânzuram. Am luat-o din timp, să nu ajung, cumva, așa de grasă.', spunea Vica Blochina, recent, pentru sursa menționată mai sus. 

Vica Blochina: „Eram prea slabă pentru tăierea stomacului”

Blondina a recunoscut că ea a vrut să își taie stomacul, însă medicii i-au spus că este prea slabă pentru a face această procedură. 

„Sunt niște parametri după care ei se ghidează, atunci când te operează. Dar eu nu mi-am tăiat stomacul. Eu m-am dus la doctor să îmi taie stomacul. Am zis să nu mă mai îngraș în vecii vecilor. Și atunci mi-au făcut plicătura gastrică, ceea ce este foarte bine, pentru că nu taie stomacul, îl pliază. Adică stomacul în continuare asilimează toate vitaminele și tot ce trebuie. Practic, ei nu taie, ci pliază', explica Vica Blochina, pentru viva.ro.

Citește și: Vica Blochina, comentariu acid despre femeile care se „îngrijesc” : „La 48 de ani, cu apă și săpun și nu are riduri”

Suma uriașă pierdută de Florin Salam la cazino, într-o noapte: „Sunt nebun după jocuri. Muncesc după chiar și un an”. Adevărul despre averea manelistului

Simona Gherghe refuză să apeleze la ajutorul bonelor: „Am renunțat de mult la ideea asta” bloch

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel