Bia Khalifa s-a împăcat cu Dani Mocanu, după ce a spus că ar fi vrut s-o ducă la prostituat: „Este ori ură, ori indiferență. În cazul nostru este iubire”

Data actualizării: | Data publicării:

Bia Khalifa a pășit în față și a dezvăluit ce se află între ea și Dani Mocanu.

Bia Khalifa se cunoaște cu Dani Mocanu de cel puțin șapte ani, de pe vremea când ea avea numai 15 ani. Având un drum tumultuos în fața ei de la acea vârstă până în prezent, Bia Khalfia s-a bucurat de popularitate prin ieșirile sale în public, chiar dacă a fost criticată aspru atât de publicul român, dar și de alte vedete cu care a intrat în discuție. 

Vezi și: Vica Blochina, comentariu acid despre femeile care se „îngrijesc” : „La 48 de ani, cu apă și săpun și nu are riduri”

Ce este controversat în subiectul de față este dat de faptul că tânăra a ales să se împace, iar din câte sugerează, ar fi vorba despre ceva amical, nicidecum despre o împăcare amoroasă, cu vestitul Dani Mocanu. Deși l-a criticat în trecut și a dezvăluit momente cel puțin inedite în legătură cu fostul ei iubit, Bia are de spus și cuvinte frumoase la adresa cântărețului. 

De asemenea, Dani Mocanu a fost și el în mijlocul unor controverse, mai ales legat de anumite cazuri de proxenetism, el producând mai multe melodii despre această situație din viața lui.

"Da, noi ne-am împăcat de foarte mult timp! Atât eu, cât și Dani, ne-am maturizat. Mi-ar plăcea să opresc timpul acum, ne înțelegem atât de bine, și ca iubiți, și ca prieteni. Este o buclă temporară care se tot repetă. De 7 ani, de când mă cunosc cu el, a reușit să mă țină aproape, are niște calități extraordinare. Noi degeaba încercăm să fim prieteni, nu există așa ceva după iubire, este ori ura, ori indiferență. În cazul nostru este iubire și așa a fost mereu.", a declarat Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.

Vezi și: Bia Khalifa, opinie controversată despre oamenii în vârstă. Scandal uriaș cu Vica Blochina: „Din cauza persoanelor insuficiente mintal nu am viitor”

Câți ani avea când i-ar fi propus Dani Mocanu calea prostituției

Elementul controversat din această situație este dat de faptul că Bia, în urmă cu ceva timp, a admis că Dani Mocanu i-ar fi propus să o ducă la prostituat. Deși ea spune că nu a acceptat, Dani Mocanu, spune ea, a realizat greșeala pe care o făcuse. Cei doi au avut un istoric cu suișuri și coborâșuri.

"Am avut o relație cu Dani Mocanu când aveam 15 ani. M-am întâlnit cu el când mergeam la București, m-am oprit prin Pitești. El avea 23 de ani atunci. Oricum e trendul ăsta că minorele sunt cele mai bune (n.red. la pat) și nu e normal. Când am avut 18 ani, într-adevăr au fost niște discuții…mi-a propus să fac niște chestii. Până atunci a fost totul ok între noi, el era o persoană mișto, calm, mă trata bine.

S-a întâmplat o ceartă, ne-am certat ca la ușa cortului, mi-a spus niște vorbe urâte, i-a spus și eu lui. Acum suntem în termeni buni, chiar vorbim. Mi s-a propus să părăsesc țara, să îl ajut cu bani, să mă duc să mă prostituez pentru el, chestie pe care nu am acceptat-o niciodată. Nu sunt prostituată. Când l-am refuzat, s-a schimbat total față de mine. Trebuia să meargă la un eveniment și s-a dat jos din avion să vorbească cu mine, știa în ce probleme se bagă. Încă nu făcusem 18 ani, urma, deci eram minoră. A încercat să găsească o cale amiabilă pentru greșeala pe care a făcut-o.", a declarat Bia Khalifa, pentru Wowbiz.

Vezi și: Bia Khalifa, copilărie de coșmar. A fost maltratată și abuzată fizic de tatăl alcoolic: „O bătea pe mama până leșina, și pe noi la fel”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel