Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația pe care a trăit-o Victor Pițurcă. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „A încercat să mă facă în toate felurile să renunț la copil”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Vica Blochina
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Vica Blochina

Vica Blochina a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format un cuplu timp de 16 ani și au împreună un băiat, pe nume Edan. În urmă cu 14 ani, Vica Blochina trăia cea mai dificilă perioadă din viața ei. Vedeta era însărcinată și urma să-l aducă pe lume pe Edan, copilul lui Victor Pițurcă. La acea vreme, celebrul antrenor era căsătorit, iar relația cu fosta balerina era una secretă și așa voia să rămână. Mai mult, acesta și-a abandonat iubita în momentul în care a aflat că este însărcinată și nu i-a mai acordat niciun ajutor financiar, după cum povesteste chiar ea. 

Vica Blochina, dezvăluiri neștiute despre relația pe care a trăit-o Victor Pițurcă

Vica Blochina a povestit că pe vremea în care era însărcinată cu fiul lui Victor Pițurcă, nu a avut niciun ajutor din partea lui și s-a confruntat cu multe probleme financiare. De asemenea vedeta a recunoscut că a făcut o greșeală când s-a cuplat cu Victor Pițurcă, mai ales că la acea vreme, el era căsătorit. Vedeta recunoaște că cel mai greu moment pentru ea a fost acela când Victor Pițurcă a forțat-o să renunțe la copil. 

„Între noi nu mergea relația atât de bine, dar dacă am rămas însărcinată eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. De câte ori am încercat să ne despărțim și să ne împăcăm, niciodată nu am putut să mă rup de această relație. Când i-am povestit că o să avem un copil, în momentul acela toate lucrurile la noi s-au schimbat în rău. Pentru mine el era totul. În momentul în care a aflat că eu sunt însărcinată, brusc, la o lună de zile, a apărut soția, că el e însurat, că are copii. Timp de 16 ani, cât am fost cu el, nu a fost în nicio vacanță cu soția sau cu copiii lui. Eu nu știu să fi plecat în nicio vacanță niciodată. Noi ieșeam peste tot împreună. Toată lumea știa că suntem împreună. La noi nu era o relație ascunsă”, a povestit Vica Blochina pe YouTube, în emisiunea ei, Femeia Deasupra.

Vica Blochina: „Nu l-a interesat absolut nimic, decât să scape”

Blondina a mărturisit că Victor Pițurcă nu i-a dat nicio mână de ajutor în creșterea fiului lor și primea în schimb doar jigniri. 

„El a încercat să mă facă în toate felurile să renunț la copil, să scap de copil. M-a jignit în toate felurile. După care mă lua cu frumosul, spunea că mă iubește foarte mult, dar decizia îmi aparținea mie. Cea mai grea și cea mai urâtă perioadă din viața mea a fost atunci când am rămas însărcinată.

Cum alte mame ar trebui să se bucure, pentru mine a fost cea mai urâtă perioadă pentru că persoana în care eu am avut cea mai mare încredere și am iubit-o foarte mult, efectiv a vrut să treacă prin relația asta ca rața prin apă. Nu l-a interesat absolut nimic, decât să scape. Pentru el efectiv a fost o povară”, a mai povestit Vica Blochina.

Citește și: Jean Paler, victorie în lupta cu spitalele. Primele declarații după ce a ieșit din grija medicilor: „Am văzut cu adevărat cui i-a păsat de mine și cui nu”

Bianca Drăgușanu, punct de vedere asupra Danei Budeanu. Cum se înțeleg cele două femei: „Tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel