Vica Blochina comentează relațiile în trei. Ce spune despre amantă: „Vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Vica Blochina
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Vica Blochina

Vica Blochina dezvăluie una dintre cele mai dificile situații de discutat în ziua de azi.

Vica Blochina este una dintre cele mai interesante vedete din România, ea fiind o lituaniancă care s-a stabilit în țara noastră în urmă cu mult timp. Inițial balerină, ea își exersa talentul într-un club influent din Capitală, acolo unde l-a cunoscut și pe Victor Pițurcă, cu care a avut o întreagă aventură, timp de 16 ani. Cei doi au și un copil, un băiat mai exact, iar Vica a fost devastată în urma alegerii soției sale, în detrimentul ei, de către Pițurcă. Vica a ales viața singură și a reușit să se descurce, având propriul venit și dovedind independența din toate punctele de vedere. Mai mult, diva și-a deschis un cont pe platformele de socializare, acolo unde oferă sfaturi pentru femeile care se regăsesc în situații dificile. Ea are un demers asemănător cu al altor vedete care creează conținut pentru femei, precum Bianca Drăgușanu, și nu numai.

Vezi și: Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Marius Elisei. Ce spune despre fostul soț al Oanei Roman: „Gest nepotrivit, obraznic”

Vezi și: Vica Blochina și Mara Bănică au ironizat-o pe Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști”

Vezi și: Vica Blochina, mesaj controversat după ce mai multe femei au criticat-o dur: „La mine pe pagină s-au strâns cele 10% iubitoare de ciolan cu fasole”

Vezi și: Vica Blochina dezvăluie concluzia din spatele unei relații cu un băiat de 19 ani: „Hormonul tânăr… ”

Despre relația dintre bărbat-soție-amantă

În emisiunea sa online, „Femeia Deasupra”, Vica a povestit despre situațiile în care cuplurile, căsătorite sau nu, au parte de o a treia persoană, și care de obicei este amanta bărbatului din relația respectivă. Vica nu este de acord cu aceste comportamente, decât dacă amanta o face pentru un scop nobil, iar ea dă și un exemplu în acest sens, și anume căsătoria.

„Mai sunt și personaje din acestea care au soție și amantă, și ia și soția și amanta în vacanță. Sunt și prietene, că trebuie să se împrietenească între ei. Tu (N.R. Bărbatul) trebuie să mergi de la un dormitor la altul în fiecare zi. Plimbi microbii de la una la alta, că nu înțeleg, care e situația acolo? Cum poate soția să accepte să fie cu amanta la masă...se înțelege de ce acceptă, că are ceva de câștigat. Grosul e oricum la soție. Până la urmă, oricum intervine și chestia de sentiment, la un moment dat. La un moment dat vrei să fie omul respectiv cu tine. Dar subiecte comune între tine ca amantă și soție? Cum e? Ca să duci viață de genul ăsta ca iubită trebuie să fii super disperată și să ai un tupeu fantastic de mare, un tupeu extraodinar ca să le poți juca, pentru a le accepta. E foarte greu să vorbești despre asta, astăzi. Tu știi de soție, dar ea nu te deranjează. Dar tu (N.R. Amanta) să vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe, și pe tine. Mai dă și bani, mai și pupă și mai vorbesc despre probleme de familie comune, de față cu tine, trebuie să fii masochistă. Dacă faci cu un scop nobil, că te gândești că te ia el vreodată de soție, nu știu, poate ar trebui să ai un scop foarte mare în viața asta ca să poți accepta să le vezi și să reziști așa.”,a  spus Vica Blochina, în emisiunea sa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel