Tzancă Uraganul dansează pe muzica oamenilor legii. Gestul făcut de manelist care i-a creat probleme: „Nu am mai consumat substanțe stupefiante de două ore”

Data actualizării: | Data publicării:
Tzanca Uraganu, captură video YouTube
Descriere foto: Tzanca Uraganu, captură video YouTube

Manelistul a avut un întreg eveniment cu oamenii legii, iar filmarea acestuia cu autoritățile este inedită. Ce a spus Tzancă de i-a făcut pe polițiști să treacă la acțiune.

Celebrul manelist, Tzancă Uraganul, a dansat după cum au cântat oamenii legii. Vedeta se îndrepta  către concertul pe care avea să-l susțină, iar fanii au fost îngrijorați la aflarea veștii că manelistul a fost oprit de poliție pe drum. Astfel, în cadrul efectuării unui control de rutină de către autorități, Tzancă Uraganul a fost și acesta oprit pe dreapta. Controlul viza deținerea și consumul de substanțe interzise, iar manelistul nu a fost singurul subiect al oamenilor legii, fiind vizată și echipa sa.

Oprit de poliție

Tzancă a mai spus în trecut că este o persoană onestă, declarând despre sine că nu are nimic de ascuns în ceea ce privește viața sa. Cu toate acestea, în seara trecută, protagonistul a fost oprit de polițiști.

Cu stilul său caracteristic, lăutarul a făcut haz de necaz pe seama acestei întâmplări și a scos la iveală telefonul pentru a imortaliza momentul, dar și pentru a le transmite un mesaj adițional colegilor polițiștilor care l-au reținut pe Tzancă. Amuzamentul manelistului a constat în discuția pe care a avut-o față de oamenii legii, spunând că nu a mai consumat stupefiante de câteva ore, fiind curios de rezultatul pe care avea să-l producă o asemenea afirmație. Astfel, după cercetările oamenilor legii s-a demonstrat că artistul nu consumase nimic „interzis”. În cele din urmă, tot incidentul a fost filmat și pus pe rețelele de socializare.

Vezi și: Câți bani a încasat Tzancă Uraganu pentru un concert de o oră la Hala Obor. Suma e colosală

Vezi și: Tzancă Uraganu, bătut cu bestialitate de foștii cumnați: „L-au lovit în zona capului cu niște telescoape”

Vezi și: Tzancă Uraganu, devastat de moartea lui Petrică Cercel. Artistul a decedat după ce a fost infectat cu SARS-COV-2: "Nu-mi vine să cred"

Nu este de acord cu procedura

De asemenea, cântărețul deplânge procedura poliției prin care verifică persoanele în privința consumului de substanțe interzise. Acesta este mâhnit pentru că durează prea mult procesul, iar mulți dintre noi au responsabilități care nu suportă amânare, cum, spre exemplu, a avut Tzancă în seara respectivă. În cele din urmă acesta a ajuns la concert împreună cu echipa sa.

„Stați să vedem dacă ies stupefiantele de două ore de când nu am mai consumat.

Adică nu sunt două ore, a trecut! Filmează aici ca să nu mă mai oprească 500 de polițiști, pentru că eu trebuie să ajung la concert, la eveniment și durează o oră, două treaba asta și nu e normal. 

Deci să vedem dacă este sau nu! Bineînțeles că a fost o glumă faptul că am zis ca nu am mai consumat substanțe stupefiante de două ore! E negativ, deci vă rog frumos!”, a spus Tzancă Uraganu în clipul video publicat pe rețelele de socializare. 

Vezi și: Selly, supărat pe jurnaliști după scandalul de la ziua sa: "Așa funcționează sistemul ăsta"

Vezi și: Ultima dorință a lui Viorel Lis, de pe patul de moarte. Soția fostului edil este pregătită pentru ce este mai rău: „Vrea să-și dea ultima suflare...”

Vezi și: Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”

 

 

@tzzzancauraganu

BINEINTELES CA FOST O GLUMA FAPTUL CA AM ZIS CA NU M-AM DROGAT DE DOUA ORE ! ????️????️

♬ sunet original - tzzzanca uraganu ????



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel