Tzancă Uraganu, devastat de moartea lui Petrică Cercel. Artistul a decedat după ce a fost infectat cu SARS-COV-2: "Nu-mi vine să cred"

Data publicării:
Tzancă Uraganu și Petrică Cercel, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Tzancă Uraganu și Petrică Cercel, sursa instagram/ colaj foto

Colegii de breaslă ai lui Petrică Cercel sunt în stare de șoc, după ce artistul a pierdut lupta cu virusul ucigaș.

Vestea mortii lui Petrică Cercel a șocat pe toată lumea. Duminică, fiul artistului a anunțat că tatăl său a fost testat pozitiv cu SARS-COV-2 și că se află intubat într-un spital din București. Starea de sănătate a artistului a fost extrem de gravă, iar astăzi, Petrică Cercel s-a stins din viață. Familia artistului, dar și prietenii acestuia sunt în stare de șoc.

Câțiva dintre colegii de breaslă ai artistului au avut și primele reacții despre moartea fulgerătoare a manelistului.

Tzancă Uraganu a mărturisit că e devastat de durere și nu-i vine să creadă că Petrică Cercel a murit în urma infectării cu noul coronavirus.

”Crede-mă că abia mai pot să vorbesc...Acum 5 minute am aflat, chiar nu am cuvinte să vă mai spun, ne-a lăsat fără cuvinte. Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicand, am făcut atâtea hit-uri, atâtea melodii frumoase (...) Eu în momentul de față sunt foarte, foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă”, a spus Tzancă Uraganu la Antena Stars.

 

Și Liviu Puștiu îl plânge pe bunul său prieten, Petrică Cercel. Acesta este în stare de șoc și refuză să creadă că s-a întâmplat o asemenea tragedie. 

„Iubitul meu prieten ,frate mai mare nu pot să cred că nu mai ești , Mi-a fost frică să mă interesez de starea ta ,mi-era frică de să aud vestea asta mă chemai mereu la tine acasă și mai ales de ziua ta să petrecem împreună și să ascultăm muzică s-a pierdut una dintre cele mai mari comori ale Muzicii noastre lăutărești nu te voi uita niciodată Petrica Cercel fratele meu iubit  Muzica ta rămane încontinoare și numele tău o legendă mare Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe marele nostru PETRICA CERCEL”, a scris Liviu Puștiu pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel