Selly, supărat pe jurnaliști după scandalul de la ziua sa: "Așa funcționează sistemul ăsta"

Data publicării:
Selly, sursa instagram
Descriere foto: Selly, sursa instagram

Selly s-a supărat pe jurnaliști, după scandalul de la ziua sa. Celebrul vlogger a dezvăluit și motivul.

În urmă cu câteva zile, Selly a fost amendat, după ce a organizat o petrecere de ziua lui la care au participat în jur de 20 de persoane. Poliția s-a autosesizat pe baza imaginilor transmise chiar de Selly pe contul lui de socializare și a identificat trei persoane care au primit amenzi totalizând 15.000 de lei. La petrecere au participat și câțiva maneliști de renume, printre care și Tzancă Uraganul. Acum, vloggerul va trebui să plătească o nouă amendă pentru că nu a respectat normele de protecție împotriva COVID-19.

La scurt timp, Selly a ținut să lămurească întreaga situație pe canalul său de YouTube. Vedeta a mărturisit că a apreciat acțiunea oamenilor legii ca fiind corectă, însă a blamat atitudinea presei, care a dat informații despre cazul său „pe surse”.

„Pe mine nu m-au anunțat încă ce sancțiune am primit, dar au avut grijă să dea un comunicat de presă. Eu am aflat de la jurnaliști ce amendă am primit. Înainte să dea comunicatul de presă au început să dea informații „pe surse” la jurnaliști.

Așa funcționează sistemul ăsta. Sunt o grămadă de jurnaliști care dau șpagă să primească informații pe surse mai devreme. Voi poate nu cunoașteți asta, dar de aia orice decizie a Poliției apare mai întâi în presă. De ce? Hai să o spunem pe față, sunt jurnaliști care dau șpagă să afle informația aia înainte”, a declarat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel