Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”

Data publicării:
Sursa foto: Stephan Pelger și Carmen Iohannis, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Stephan Pelger și Carmen Iohannis, facebook

Stephan Pelger a fost dezamăgit cumplit de către Carmen Iohannis. Designerul a povestit ce gest a făcut Prima Doamnă vizavi de creațiile sale. 

Stepahn Pelger s-a stins din viață ieri, 8 iunie, după ce și-ar fi pus capăt zilelor. Designerul suferea de depresie, acesta fiind și motivul pentru care a recurs la acest gest. Acum, toată lumea îl plânge pe Stephan și trag un semnal de alarmă vizavi de această afecțiune cumplită cu care fusese și designerul diagnosticat.

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger

Stephan Pelger era unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designerul a creat numeroase ținute pentru diverse vedete de la noi. Printre acestea se numără și Carmen Iohannis. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, Stepah având doar cuvinte de laudă la adresa Primei Doamne. Cu toate astea, un gest făcut de soția președintelui l-a dezamăgit profund pe Stephan Pelger. Mai exact, Carmen Iohannis avea obiceiul de a-și scurta singură ținutele, iar designerul era dezamăgit când își vedea creațiile modificate. 

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema Primei Doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, povestea Stephan Pelger în emisiunea „La cină”.

Când a început colaborarea dintre Stephan Pelger și Carmen Iohannis

Într-o postare pe rețelele de socializare, Stephan Pelger a dezvăluit momentul în care a început colaborarea cu Prima Doamnă. 

„Astăzi a fost o zi cu totul specială! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezență elegantă și, din câte mi-am dat seama, și un suflet frumos! Sunt foarte onorat de această nouă colaborare.

Together with the Beautiful First Lady of Romania preparing new designs . This is a great honor for me and my Brand ! Stay tuned !!! (Împreună cu frumoasa Prima Doamnă a României, pregătind modele noi. Este o adevărată onoare pentru mine și pentru brandul meu! Stați pe aproape! (n.r.trad. eng.)”, spunea, la vremea aceea, Stephan Pelger pe Facebook. 

Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger

''Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.'', declara Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel