Tzancă Uraganu, bătut cu bestialitate de foștii cumnați: „L-au lovit în zona capului cu niște telescoape”

Data publicării:
Tzancă Uraganu, foto Instagram
Descriere foto: Tzancă Uraganu, foto Instagram

Fratele lui Țzancă Uraganu a făcut primele declarații după ce artistul a fost bătut cu bestialitate pe străzile din Germania. 

Tzancă Uraganu a ajuns la spital după ce a fost bătut cu bestialitate, în plină stradă. Celebrul manelist se afla în Germania pentru un concert, iar în momentul incidentului, el proba o mașină, alături de iubita sa, Myramar. Din primele informații, se pare că atacatorii ar fi chiar foștii săi cumnați, frații Lambadei, fosta sa soție, cu care în ultimele luni s-a aflat în plin scandal. 


Fratele artistului, Miraj Tzunami, a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. 


„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc.

Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a declarat Miraj Tsunami la Antena Stars.

Motivul pentru care a fost atacat

Fratele artistului spune că nu înțelege de ce frații Lambadei l-au atacat pe Țancă și nu crede că relația cu sora lor ar fi mărul discordiei. Acesta susține că cei doi atacatori ar suferi de probleme psihice. 

Fratele Lambadei a fost cu niște indivizi, s-au văzut la față. Fratele Lambadei nu știu ce are cu el personal, are și el două femei, ar trebui să îl înțeleagă pe Tzancă. Fiecare dintre noi avem dreptul să ne facem viață, asta nu înseamnă că nu ne iubim soția, copilul și familia.  Omul ăsta l-a mai lovit o dată, i-a oprit mașina, i-a luat banii Lambadei. Data trecută, Tzancă a dat declarații că i-a luat ceasuri, mașini, dar văd că nu s-a luat nicio măsură până acum. Și văd că ăștia se tot țin de capul lui frate-miu”, a mai povestit Miraj Tzunami pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel