Câți bani a încasat Tzancă Uraganu pentru un concert de o oră la Hala Obor. Suma e colosală

Data publicării:
Sursa foto: Tzancă Uraganu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tzancă Uraganu, instagram

Tzancă Uraganu a încasat o sumă fabuloasă de bani, după ce a ținut un concert de o oră la Hala Obor.

Tzancă Uraganu a susținut, miercuri seara, un concert în Hala Obor. Potrivit protv.ro, artistul ar fi încasat suma de 15.000 lei, pentru doar o oră de cântat. La concerct și-au făcut apariția și oamenii legii. Potrivit sursei citate, operatorul economic care e pus la dispoziție spațiul avea activitatea suspendată de mai bine de o lună.

Ulterior, acesta a primit patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.000 de lei.

„La data de 22 iunie a.c., poliţiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2 și polițiști din cadrul Secției 8, în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Poliției Locale Sector 2 și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, au acționat la o adresă din sectorul 2, unde a avut loc un concert.

Analia Selis, viața după divorț. Dezvăluirile artistei: "Mă simt binecuvântată, fericită, împlinită!"


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că operatorul economic, care a pus la dispoziție spațiul pentru organizarea evenimentului, avea activitatea suspendată din luna mai a.c., acesta desfășurând în continuare activitate comercială, fără respectarea prevederilor legale.

Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, pentru încălcarea OUG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și a serviciilor de piață, pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și pentru încălcarea HG nr. 301/2012 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 323/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
De asemenea, s-a procedat la confiscarea a 3.710 lei, precum și la prelungirea suspendării activității operatorului economic.
Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, transmite Poliția Capitalei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel