Ultima dorință a lui Viorel Lis, de pe patul de moarte. Soția fostului edil este pregătită pentru ce este mai rău: „Vrea să-și dea ultima suflare...”

Oana Lis, dezvăluiri inedite despre relația cu Viorel Lis: ’’Nu credeam că o să reziste’’
Descriere foto: Oana Lis, dezvăluiri inedite despre relația cu Viorel Lis: ’’Nu credeam că o să reziste’’

Oana Lis a dezvăluit care este ultima dorință a soțului ei, de pe patul de moarte.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează de la o zi la alta. Soția fostului edil al Capitalei a mărtursit că se pregătește deja pentru ce este mai rău și că soțul ei i-a spus deja care este ultima sa dorință.

Ultima dorință a lui Viorel Lis, de pe patul de moarte

Mai exact, Oana Lis a declarat că Viorel Lis nu mai vrea să meargă la spital, deoarece simte că sfârșitul îi este aproape și vrea să-și dea ultima suflare acasă, nu pe un pat de spital. Vedeta recunoaște că s-a întristat auzindu-l pe soțul ei rostind asemenea cuvinte, însă este de acord cu decizia luată de acesta.

„Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu! Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, a dezvăluit Oana Lis, cu lacrimi în ochi, pentru click.ro

Vezi și: Cum a început povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis: ’’El era în divorț și tot mă invita. Eu credeam că îi e milă că sunt orfană’’

Oana Lis: „Nu poate să mai meargă singur! M-am pregătit pentru travaliul de doliu”

Totodată, Oana Lis a mărturisit că soțul ei nu mai poate să meargă singur și își petrece majoritatea timpului în pat, uitându-se la televizor. Totodată, vedeta a precizat că Viorel Lis are multe perioade depresive din cauza stării sale de sănătate. 

„Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la tv, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar. Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp. Stă mai mult în pat”, a mai povestit Oana Lis, pentru sursa menționată mai sus.

Oana Lis este conștientă de faptul că despărțirea de soțul ei va fi una dureroasă, motiv pentru care a apelat la un curs de trei zile pentru a se pregăti pentru travaliul de doliu. 

„Orice s-ar spune, niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile, ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

Citește și: De ce a dispărut Oana Lis din viața publică: „Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni”. Nu concepe viața fără Viorel

Cum se simte Oana Lis, după ce a fost operată de cancer: „Preocuparea mea majoră rămâne soțul meu”

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”

Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger: ''Visul copilăriei mele era...”

Daniela Nane, victima hărțuirii sexuale. Actrița rupe tăcerea: „Mi s-a întâmplat și în facultate, și în teatru, și în film”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 iun 2023, 14:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience