Soțul unei cântărețe de muzică populară a fost găsit mort. Bărbatul și-a pus capăt zilelor, la doar 38 de ani

Data publicării:

O cunoscută cântăreață din România este în doliu, după ce soțul ei și-a pus capăt zilelor, la doar 38 de ani.

O îndrăgită cântăreața de muziză populară este devastată de durere, după ce soțul ei a decis să-și pună capăt zilelor. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani a fost găsit fără suflare de unul dintre vecinii acestuia, după ce nu i-a mai răspuns la telefon.

Soțul unei cântărețe de muzică populară a fost găsit mort

Soțul cântăreței Carmen Cornaci a fost găsit fără suflare în casa lor din Mănăstirea Doamnei. Tragedia a fost descoperită de către un vecin, care s-a îngrijorat după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefonul. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu ai mai avut ce să facă pentru bărbatul în vârstă de 38 de ani, doar să constate decesul. Potrivit acestora, soțul artistei se stinsese din viață cu câteva ore înainte ca vecinul să-i descopere trupul neînsuflețit, potrivit spynews.ro

Artista a făcut anunțul pe Facebook

Carmen Cornaci este devastată de durere. Momentan, nu se cunosc cauzele pentru care bărbatul a recurs la acest gest. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, artista și-a exprimat suferința și golul lăsat în urmă de către soțul său.  Cei doi formau o familie din 2009 și aveau împreună doi copii. După ce amândoi au terminat facultatea în Iași, au luat decizia de a se muta împreună la Botoșani.

”Din păcate, e adevărat. Soțul meu a ales să ne vegheze din cer. Nu cred că știu să fac astfel de postări, vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări”, a scris Carmen Cornaci pe Facebook.

Citește și: Drama care i-a marcat viața actorului Constantin Codrescu. Mama sa a încercat să-i otrăvească soția

Anca Codrescu, îngenuncheată de durere, după moartea tatălui său adoptiv, Constantin Codrescu: "Trebuia să vin să îl văd de Crăciun"

Ernest, sechestrat și obligat să întrețină relații intime cu o necunoscută: „Au încuiat ușa. M-am culcat pe jos, chircit...”

Ce mănâncă Nea Marin, în fiecare dimineață, la ora 7: „De 20 de ani”. Artistul a găsit rețeta tinereții

Simona Gherghe, în doliu: „Mi se rupe sufletul. Nu avem curajul să le spunem la copii”

Mirabela Dauer, drama care i-a marcat copilăria: „Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel