Ernest, sechestrat și obligat să întrețină relații intime cu o necunoscută: „Au încuiat ușa. M-am culcat pe jos, chircit...”

Data publicării:
Ernest, captură video Youtube
Descriere foto: Ernest, captură video Youtube

Ernest a scos la iveală mai multe lucruri prin care a trecut în anii 2000, când abia avea să cunoască celebritatea. 

Ernest a fost invitat în podcastul realizat pe Youtube de Gojira, unde a scos la iveală mai multe detalii neștiute, în ceea ce privește momentul în care a ajuns în lumina reflectoarelor. Prezentatorul TV a cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a făcut parte din show-ul „Big Brother”, una dintre cele mai vizionat emisiuni la vremea aceea. Chiar dacă a ajuns să participe acolo dintr-o pură întâmplare, Ernest a devenit rapid cunoscut de publicul larg. 

„Cum am ajuns eu la Big Brother... eram în primul an de facultate și apăruseră reclamele cu înscrie-te. Era vreo 3 dimineața și eu vorbeam în șoaptă, ca să nu mă audă ai mei. M-am înscris la Brig Brother beat. În 2000 cred că a avut loc preselecția. Formularul a venit între Crăciun și Anul Nou, nici nu l-am analizat prea bine. Și trebuia să trimit niște poze și mi-am amintit că aveam niște poze din Rusia, unde am dat în piept cu cultura rusească, unde la cafea beam vodcă, eram non-stop beți acolo, nu neapărat pentru că ne-am fi dorit noi, ci pentru că oamenii ăia consumă vodcă multă.

Eu am vrut să iau banii și să plec în America, era visul meu de când aveam 16 ani. Marea majoritate a trecut prin niște depresii nasoale, de nu mai voiau să iasă din case.

Era foarte ciudat, frate. Adică am ajuns prin casele oamenilor, luat cu japca pe stradă de femei, nu-ți poți imagina. Genul ăla de nebunie, mergeam pe stradă, se oprea mașina.”, a povestit Ernest, în podcastul lui Gojira.

VEZI și: La ce meserie visa Ernest în copilărie: ”Cel mai mare vis al meu era...”. Nu are nicio legătură cu televiziunea EXCLUSIV

 

Ernest, sechestrat de o femeie

Celebritatea de la vremea aceea nu i-a adus însă numai beneficii. Oamenii îl cunoșteau peste tot pe unde mergea, iar unele persoane au dezvoltat chiar și „obsesii” pentru acesta. Ernest a povestit astfel în cadrul podcastului cum, la vârsta de 23 de ani, a fost luat de pe stradă și sechestrat de o femeie, care l-a dus direct la ea acasă. Aceasta i-a propus prezentatorului să întrețină relații intime cu ea, în timp ce soțul acesteia stătea și privea întreaga scenă. 

„La un moment dat, m-a pescuit una de pe stradă și am ajuns la ea acasă, o femeie foarte frumoasă. Ajung acasă, intrăm în casă și era un tip acolo. Ea mă ia într-o cameră și îmi arată niște poze nud cu ea. Mamă, ce tare. Aveam 23 de ani.

Că ea a fost fotomodel, dar s-a lăsat de meserie, că m-a văzut la Big Brother și că îi place foarte mult de mine. Zic ok, și tipul din sufragerie cine e? E bărbată-miu. Ăăăă… what?! Ce facem aici cu bărbatul tău? Stai liniștit, lui îi place să privească.

Nu m-au lăsat să plec din apartamentul ăla, au încuiat ușa. Nu puteam să concep treaba asta. Până la urmă m-am culcat pe jos acolo. Dimineața, când m-am trezit, ăia plecaseră la muncă și mi-au lăsat ușa deschisă și am plecat. M-am culcat pe jos, chircit pe parchetul ăla, lângă calorifer”, a povestit Ernest, în cadrul podcastului.

VEZI și: Ernest și-a educat copilul cu STRICTEȚE: Nu are acces la tabletă în fiecare zi. Încearcă să mă șantajeze emoțional



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel