Simona Gherghe, în doliu: „Mi se rupe sufletul. Nu avem curajul să le spunem la copii”

Data publicării:

Simona Gherghe trece prin clipe grele, în ultima perioadă.

Simona Gherghe este foarte afectată, după ce, în urmă cu mai multe zile, și-a pierdut pisica, care devenise chiar un membru din familie. Bianca a stat 10 ani în casa prezentatoarei, aceasta ajungând nu doar la inima vedetei, ci și la inima copiilor ei, care o iubeau foarte mult. Chiar dacă nu se declară a fi o fană înrăită a felinelor, Simona Gherghe spune că aceasta a fost una specială, care a cucerit-o din prima.

„Între prima și a doua fotografie sunt 10 ani și o luna. Acum 10 ani și o lună, așadar, pe 24 septembrie, într-o zi caldă de toamnă, a venit în curte. Am găsit-o pe masa de afară, cum se vede și în imagine. E prima ei poză. Era albă, albă și grațioasă, avea o frumusețe de prințesă, dacă ar exista așa ceva și în lumea felinelor. A doua zi, tot acolo. A treia zi, la fel. A patra zi i-am dat niște brânză. Cam asta mă gândeam eu că ar putea să-i placa. Și pare ca i-a plăcut, de vreme ce a rămas la noi. Bianca a fost prima mea pisică. Am avut doi câini, în copilărie și adolescență, pe Tina și pe Max, și eram mai degrabă genul care prefera câinii pisicilor. Dar uite că Bianca, frumoasă și elegantă, m-a cucerit. Așa cum i-a cucerit și pe Ana și pe Vlad, dar și pe mulți copii din cartier, care treceau, zilnic, în plimbarea lor prin fața casei noastre, doar ca s-o admire. Căci da, tare îi plăcea să fie admirată.”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV

Simona Gherghe nu știe cum să le dea vestea copiilor

Chiar dacă au trecu câteva zile bune de când Bianca a murit, prezentatoarea spune că nu știe cum să le dea vestea celor mici, care știu în prezent că pisica este internată în spital și se va face bine, într-o zi. Vedeta este cu atât mai afectată cu cât se gândește la suferința pe care o vor simți Vlad și Ana, când vor afla adevărul.


„Bianca nu mai e cu noi. A murit pe 24 octombrie, dar copiii încă nu știu. Le-am spus că e la spital, bolnavă, cum a mai fost în ultimele luni, și că medicii veterinari încearcă să o facă bine. Le-am pomenit și de varianta ca Bianca să nu se mai întoarcă acasă, dar încă nu avem curajul să le spunem… În ultimele zile, Ana întreabă tot mai des de pisica ei preferată (da, aveau o relație specială, o iubește mult), iar aseară, la somn, a început să plângă de dorul ei. Mi se rupe sufletul și nu știu cum să-i dau vestea asta…”, a continuat ea.

Simona Gherghe și-a uimit fanii. A postat o fotografie cu trei teste de sarcină: „Cea mai așteptată veste”

 

Simona Gherghe, incident neplăcut în casa „Mireasa”

Simona Gherghe este una dintre cele mai longevive prezentatoare TV de la noi din țară. Lucrurile care au propulsat-o pe vedetă în carieră au fost naturalețea, dar și profesionalismul, de care aceasta a dat dovadă, de-a lungul timpului. Tocmai datorită acestor calități, fanii emisiunii „Mireasa”, pe care vedeta o prezintă deja de ceva vreme, nu s-ar fi așteptat niciodată ca vedeta să calce pe picior greșit. Concret, recent, în cadrul unei ediții a unei emisiuni, prezentatoarea TV a insultat fără să-și dea seama, o concurentă. Respectiva fată povestea cum nu poate acapara frigiderul, întrucât sunt și alți concurenți care trebuie să aibă acces la el. În replică, Simona Gherghe i-a spus faptul că nici nu ar putea intra în frigider, pentru că nu are cum, concurenta având forme ceva mai proeminente. După ce și-a dat seama de gluma deplasată pe care a făcut-o, prezentatoarea a încercat să îndrepte lucrurile, dar fanii au taxat-o dur pentru cele spuse. 

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a fost replica dată de concurentă.

„Pentru că nu încapi”, a completat-o imediat Simona Gherghe, după care a reacționat imediat: „Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience