Drama care i-a marcat viața actorului Constantin Codrescu. Mama sa a încercat să-i otrăvească soția

Data publicării:
Constantin Codrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Constantin Codrescu, captură video Youtube

Marele actor Constantin Codrescu a trecut prin mai multe încercări grele, de-a lungul timpului. 

Lumea cinematografiei românești este mai săracă de astăzi, după ce marele actor și regizor Constantin Codrescu s-a stins din viață. Totuși, dacă toată lumea cunoaște rolurile remarcabile pe care acesta le-a interpretat, de-a lungul timpului, puțini știu care este drama pe care artistul a trebuit să o înfrunte în viață. După anul 1950, acesta trăia o frumoasă poveste de dragoste cu de actrița Valeria Gagealov, care însă nu a fost posibilă prea mult timp. Regretatul actor povestea în urmă cu ceva timp cum mama sa a încercat să-i otrăvească soția, din cauza anumitor convingeri pe care le avea la vremea aceea. Chiar dacă actrița a trecut cu viață din această încercare, relația dintre cei doi avea să se sfârșească.

„În iarna anului 1951 mama era convinsă că, prin căsătoria mea, a pierdut susţinerea morală şi materială într-o perioadă de restrişte a familiei noastre. Teroarea exercitată de organele de represiune au declanşat un dezechilibru grav în mintea şi sufletul mamei. A devenit o fiinţă labilă, nesigură, care a început să caute în afara familiei soluţii salvatoare, inspirate de spirite vrăjmaşe.

A intrat în legătură cu o ţigancă vrăjitoare, iar răul inconştient a căzut ca un trăsnet asupra sufletului şi trupului firav al soţiei mele, Valeria. Analizele nu explicau vreo cauză a degradării organismului soţiei mele.

După vis, medicii abia atunci au înţeles adevărata cauză a bolii care părea imposibil de diagnosticat. Tot după vis am aflat că mama, când eu lipseam de acasă îi oferea Valeriei mâncare şi lichide peste care presăra nişte prafuri ciudate. În inconştienţa ei credea că acestea vor duce la o despărţire între mine şi soţia mea.”, a dezvăluit în trecut Constantin Codrescu, potrivit impact.ro

Soția sa, salvată de un înger

Viața Valeriei a fost salvată la vremea aceea de un înger, susținea actorul Constantin Codrescu.

„Un înger a venit şi în altă noapte şi a atenţionat-o pe mătuşa mea, Pena, soţia fratelui mamei, sub chipul tatălui plecat spre stele al soţiei mele de atunci, Valeria. Acesta îi striga mătuşii: „Salvaţi pe fiica mea! A fost otrăvită cu mătrăgună, boz şi sticlă pisată!”, a mai spus maestrul.

 Și-a renegat fiica adoptivă

Mai mult, în urmă cu câțiva ani, regretatul actor și-a renegat și fiica adoptivă, din cauza unor neînțelegeri constante ce au avut loc între ei. Chiar dacă o perioadă lungă de timp cei doi nu și-au vorbit, la finalul anului 2019 s-au împăcat, când au petrecut chiar și sărbătorile împreună. Acum, femeia este distrusă de durere și pare că a uitat toate certurile care au avut loc între ea și actor. 

"În aprilie am fost ultima dată la tatăl meu, de Paște și de ziua mea. Apoi, am ținut tot timpul legătura. Acum câteva zile am vorbit cu el și mi-a spus că e mai bine, că l-au luat cu salvarea pentru că a avut o cădere de tensiune.

Mi-a spus că i-au dat niște vitamine și că a început să mănânce. Mi s-a părut pozitiv și așa am fost și eu optimistă. Voiam să îi fac în decembrie o surpriză să vin de sărbători acasă și m-a sunt fratele meu vitreg și mi-a spus că tata a murit", a mărturisit Anca Codrescu, pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel