Mirabela Dauer, drama care i-a marcat copilăria: „Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt”

Data actualizării: | Data publicării:

Mirabela Dauer își amintește cu tristețe de perioada copilăriei. Cântăreața nu a fost străină de durere și probleme, încă din primii ani de viață, când tatăl ei a fost victima unei nedreptăți. 

Mirabela Dauer spune că nu a avut o copilărie frumoasă și că încă este traumatizată de ororile trăite. Tatăl artistei a fost încarcerat, pe nedrept, când aceasta avea doar câțiva ani. Mama ei a fost cea care s-a zbătut să o crească pe ea și pe sora ei. 

„Nu am avut o copilărie frumoasa, nu din cauza părinților, au fost superbi și nu din cauza mediului social. Tăticul meu a fost închis pe nedrept și mama mea s-a luptat cu morile de vânt ca să ne tina pe mine și pe sora-mea. Nu vorbesc. Pe mine și pe sora mea nu prea ne-au unit multe, ea e mai mare decât mine, este în Israel. Suntem doua firi total diferite, suntem Cerul și Pământul, a mai dezvăluit Mirabela pentru kanald.ro.

Mirabela Dauer, singură în lupta cu cancerul: S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă


Supărările le-a ținut pentru ea


Artista a trecut prin mai multe momente dificile, de-a lungul timpului. Recent, s-a aflat și despre lupta pe care a dus-o cu cancerul. Vedeta spune că a preferat să-și țină supărările pentru ea, și să pară veselă și fără griji în fața fanilor. 

„De ce să vadă lumea ce simt eu și ce am eu.De ce să împovărez lumea. Lumea a venit să mă vadă așa cum sunt eu pe scena nu trebuie să îmi arat grijile. Am și eu. Sunt o buna actriță, de asta le ascund. Sunt mai buna că Shirley Maclaine”, a mai spus artista, conform sursei citate anterior.

Mirabela Dauer, petrecere de divorț: „Superb a fost. Unde a fost nunta, a fost și divorțul”

Mirabela Dauer a rămas fără voce, după moartea tatălui ei: Am făcut o ruptură pe coardă


Mirabela Dauer a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, de pe Youtube, unde a vorbit despre prieteniile pe care le-a legat în lumea muzicii. De asemenea, aceasta a dezvăluit și unicul moment pe care l-a avut în cariera ei până acum, în care a rămas fără voce. Artista spune că este vorba despre moartea tatălui ei, când a suferit o ruptură foarte gravă pe coardă. 

"După ce a murit tata am făcut o ruptură pe coardă, nasol de tot. Nu am vorbit sau cântat și am făcut zilnic ionizări cu calciu sau magneziu. Tata a murit în 1982. Nu am cântat mai bine de-o lună. În afară de asta nu am avut probleme cu gâtul. Stau în aer condiționat, beau apă cu gheață. I-am zis o dată ospătarului că vreau apă, dar cu multă gheață. Toți au rămas...Marcel m-a întrebat "Tu bei gheața aia?" Și Corina Chiriac bea la fel. ", a dezvăluit Mirabela Dauer în podcastul lui Horia Brenciu.

Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist


Ce spune Mirabela Dauer despre artiștii din zilele noastre


Întrebată despre prieteniile pe care le-a legat cu alți artiști din generația ei, Mirabela Dauer a spus că între ea și anumite persoane, precum Corina Chiriac, nu este vorba doar despre prietenie, ci este o relație mult mai profundă. Acest lucru nu se mai întâmplă și în ziua de azi, spune ea, când artiștii sunt prea invidioși.

"Eu nu am avut prieteni, ne-am prețuit și ne-am respectat toți. Acum sunt invidii, pentru că era vorba de bani, atunci noi eram niște flămânzi.", a mai spus aceasta.

Care este cel mai mare regret al artistei


Când vine vorba despre regrete, Mirabela Dauer aduce aici în discuție fumatul, pe care l-a experimentat la un nivel destul de avansat.

"Eu fumam trei pachete pe zi. Am făcut cea mai mare prostie a vieții mele că am fumat 100 de ani, că am consumat bani. Altă prostie e că am condus mașină normală.", a mai dezvăluit ea.

Mirabela Dauer, diagnosticată cu cancer: „Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață”

Mirabela Dauer s-a născut la Bucureşti, la 9 iulie 1947. A debutat în 1963, alături de formaţia rock Roşu şi Negru, cu care interpreta în special melodii din repertoriul Ritei Pavone. Din 1967 a început cursurile Şcolii Populare de Artă, la clasa profesoarei Florica Orăscu, avându-i corepetitori pe Marius Ţeicu şi Marius Popp, potrivit site-ului http://www.bestmusic.ro/.

"La Şcoala Populară de Artă, clasa condusă de Florica Orăscu, am fost colegă cu mulţi artişti - Angela Similea, Dida Drăgan, Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu, Ioan Luchian Mihalea (apoi el a făcut Conservatorul), Gabriel Dorobanţu, iar corepetitor era Marius Popp, apoi Marius Ţeicu, iar Emil Lerescu era profesor la Teorie muzicală. Fiind colegi, am crescut împreună ca artişti. Marius era 'dom' profesor'!", declara artista într-un interviu acordat AGERPRES în iulie 2017.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel