Anca Codrescu, îngenuncheată de durere, după moartea tatălui său adoptiv, Constantin Codrescu: "Trebuia să vin să îl văd de Crăciun"

Data publicării:
Sursa foto: Anca Codrescu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Anca Codrescu, facebook

Anca Codrescu, fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu, este devastată de durere, după moartea tatălui său. 

Este doliu în lumea cinematografiei, după ce actorul și regizorul Constantin Codrescu s-a stins din viață, la vârsta de 92 de ani. Vestea cea tristă a fost dată atât de fiica sa, pe rețelele de socializare, dar și de Florin Piersic, care și-a exprimat public regretul despre această pierdere dureroasă.

Anca Codrescu, îngenuncheată de durere, după moartea tatălui său adoptiv, Constantin Codrescu

Anca Codrescu a declarat că a vorbit recent cu tatăl său, care nu părea că se simte mai bine, după ce a ajuns la spital cu tensiunea scăzută. 

"În aprilie am fost ultima dată la tatăl meu, de Paște și de ziua mea. Apoi, am ținut tot timpul legătura. Acum câteva zile am vorbit cu el și mi-a spus că e mai bine, că l-au luat cu salvarea pentru că a avut o cădere de tensiune.

Mi-a spus că i-au dat niște vitamine și că a început să mănânce. Mi s-a părut pozitiv și așa am fost și eu optimistă. Voiam să îi fac în decembrie o surpriză să vin de sărbători acasă și m-a sunt fratele meu vitreg și mi-a spus că tata a murit", a mărturisit Anca Codrescu, pentru WOWbiz.ro.

Anca Codrescu regretă că nu și-a luat rămas bun

Fiica adoptivă a regretatului actor a recunoscut că îi pare rău de faptul că nu a apucat să-și ia rămas bun de la părintele său. 

"Nu mi-au spus nici că a tras să moară, nici că își trăia ultimele momente pentru că atunci aș fi făcut repede un efort să vin în țară și îi strâng și eu mâna pentru ultima dată. Nimic, pur și simplu mi-au dat direct vestea asta.

Soția tatălui meu mi-a spus să nu vin la înmormântare pentru că nu se întâmplă nimic dacă nu vin. Cum să îmi spună să nu merg la tatăl meu la înmormântare", a mărturisit ea, pentru sursa citată. 

Fiica adoptivă a actorului a mărturisit că acesta a murit la el acasă, în patul său, exact așa cum și-a dorit și va veni în România pentru înmormântare. 

"O să vin în România pentru înmormântare. O să ajung la noapte. Trebuia să mă operez și eu, însă am amânat și le-a spus că trebuie să ajung la tata la înmormântare.

În aeroport o să mă aștepte copiii și până acolo trebuie să mă țină Dumnezeu(...) Tata a murit pe patul lui, în casa lui așa cum și-a dorit", a mai povestit ea.

"Mi-a dat o educație și m-a învățat să fiu pozitivă, să las mereu capul plecat. Tata a fost o persoană publică, dar niciodată nu și-a dorit să fie tratat așa. El a vrut să fie o persoană normală", a mărturisit ea.

Florin Piersic: „Am aflat cu mare mâhnire de plecarea ta”

Florin Piersic vorbește despre Constantin Codreanu ca fiind prietenul său de suflet, lângă care a stat până în ultima clipă de viață. Actorul este devastat de durere și spune că digeră cu greu vestea primită.

„Acum, târziu în noapte, sau prea devreme în acest început trist de zi, am aflat cu mare mâhnire de plecarea ta, dragul meu artist de excepție, Puiu Codrescu. M-am bucurat de prietenia noastră până în ultima zi a vieții tale și mi-e greu să cred că te-am pierdut...”, a fost mesajul transmis de Florin Piersic, pe rețelele de socializare. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel