Răzvan Botezatu face bani și iubește, la mare. Vedeta care vinde obiecte la mâna a doua

Răzvan Botezatu este o fire atipică. Aflați cum reușește să câștige bani zi de zi.

Răzvan Botezat este una dintre vedetele din televiziune care s-au retras din profesie. Viața lui nu a fost una tocmai liniștită, mai ales că nu prea avut noroc în dragoste. Cu atât mai mult, vedeta a luat o decizie care a fost criticată de mulți la vremea respectivă, și anume să se mute la mare, în Eforie Nord, acolo unde și-a deschis un magazin de obiecte la mâna a doua. El a mai fost fotografiat de-a lungul anilor de jurnaliști, dovedind că se ține serios de treabă. El se implică personal în conducerea magazinului, participând inclusiv la vânzări.

Vezi și: „Nu vezi ce cap am? Zici că este minge”. Răzvan Botezatu s-a îngrășat 20 de kilograme după „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Acum caut și țin toate dietele de pe Internet”

Vezi și: Cristi Mitrea, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Cum au reacționat colegii din junglă

De cât timp iubește

Fiind observat de trecători, el părea foarte relaxat și implicat în ceea ce făcea, notează Wowbiz. Cel puțin, pozele în cauza acest lucru îl arată.

Cu ocazia invitării acestuia în emisiunea Biancăi Drăgușanu- Detectorul de Minciuni, el a oferit câteva detalii despre viața sa sentimentală, spunând că este într-o relație de mai mulți ani.

"Da, am o relație! Sunt cu un băiat de vreo trei ani de zile. Sunt foarte fericit. Știi că în viața te gândești că nu o să îți meargă și cu banii și cu dragostea și cu afacerea. Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi-a pus Dumnezeu mâna în cap și la mine s-au potrivit toate astrele", a mărturisit Răzvan Botezatu.

Cu atât mai mult, perechea sa este o fire geloasă, și, deși nu a oferit mai multe detalii, vedeta nu a precizat de ce nu locuiesc împreună.

"Azi dimineață i-am spus ultima oară te iubesc. Dacă nu îi zic, e gelos! Nu este o persoană cunoscută. Nu locuim încă împreună. Ne petrecem mai mult timpul împreună în vacanțe. Eu stau în Constanța, el se mai duce la București, este mai greu să ne mutăm împreună", a mai adăugat el, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Răzvan Botezatu: „Vreau să mă căsătoresc”. Cine este iubitul secret: „Simt pentru el ceea ce nu am simțit pentru niciun bărbat”

Vezi și: Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab” EXCLUSIV

Cum trebuie să arate persoana ideală

Cu o altă ocazie, Răzvan Botezatu a spus câteva cuvinte despre persoana care îi este alături, cel puțin cum ar trebui să arate ea și să se poarte.

”În primul rând, să aibă bani, nu vreau să mă mai mănânce de avere. Că și așa nu am, abia am făcut puțin cheag și eu... Apoi, să fie organizat. Și, dacă e cuminte și organizat, îl las să îmi fie secretar.

Să fac și eu cum am văzut în filme... Secretar la muncă... acasă, nebunie. Adică, clar, oricum am nevoie de ajutor, dacă e dispus să mă ajute și la muncă, are și bani să nu îl întrețin eu, e bun...”, a spus Răzvan Botezatu, conform Wowbiz.

Vezi și: Răzvan Botezatu s-ar căsători cu Dorian Popa: „Pentru că are bani mulți”. Declarațiile surprinzătoare făcute de fostul prezentator TV

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 sep 2023, 15:46 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience