Răzvan Botezatu s-ar căsători cu Dorian Popa: „Pentru că are bani mulți”. Declarațiile surprinzătoare făcute de fostul prezentator TV

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță, Dorian Popa, Instagram
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță, Dorian Popa, Instagram

Răzvan Botezatu a făcut mai multe declarații surprinzătoare, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Răzvan Botezatu nici nu s-a întors bine din Republica Dominicană, că deja a fost invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”. Aici, fostul prezentator a făcut mai multe dezvăluiri inedite, ce vizează nume mari de vedete de la noi din țară. Una dintre declarațiile care a uimit pe toată lumea, a fost când influencerul a declarat faptul că și-ar dori să aibă o relație cu Dorian Popa. 

„Dacă ai fi obligat să te căsătorești cu o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”, este întrebarea primită de Răzvan Botezatu. 

„Dorian Popa. Pentru că are bani mulți. Îl luăm și pe Cheluțu, am și eu o pisică și un câine acasă.”, a fost răspunsul acestuia.

„Mi se pare că nu are voce”

În continuare, fostul concurent „Sunt celebru, scoate-mă de-aici” a trebuit să alcătuiască un TOP trei al persoanelor publice din România, care nu au deloc simțul umorului, în opinia lui.

„Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Ștefan Bănică. Andreea Marin e foarte organizată, foarte serioasă, toți sunt foarte serioși. Poate așa sunt cu reporterii, în general”

Declarația care a stârnit însă și uimirea lui Cătălin Măruță a fost atunci când Răzvan Ciobanu a dat numele lui Ruby, într-un context foarte nefavorabil pentru artistă. De asemenea, acesta a venit și cu un argument.

„Ce români au ajuns vedete și nu îi recomandă nimic?”, s-a arătat în întrebare. 

„Ruby, mi se pare că nu are voce, dar are un succes culminant. Nu are voce, am eu. La baie cu toții suntem talentați. Ea mi-a venit pe moment, să mă ierte.”, a fost răspunsul dat de Răzvan Botezatu.

Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIV

Răzvan Botezatu este primul concurent care a cedat psihic și a cerut să fie eliminat din junglă

Deși este o persoană foarte asumată, lucru pe care l-a dovedit în cadrul emisiunii menționate anterior, Răzvan Botezatu nu a mai suportat presiunile și răutățile venite din partea colegilor săi de tabără, motiv pentru care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Acesta este primul concurent care a părăsit jungla amazoniană din cauza faptului că a cedat psihic.

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, mi-e groază că vine iar o noapte, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Ideea este că vreau să strig „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” Sunt cu psihicul la pământ”. Este cel mai bine pentru mine, nu mai am răbdare nici să aștept eliminările. Nu vreau ca cei de acasă să mă considere un laș, nu am făcut-o din dovadă de lașitate. Sunt puțin dezamăgit de mine, pentru că simt că puteam mai mult, doar că psihicul meu e praf, din cauza presiunii din tabără. Nu mă mai pot redresa deloc. Îmi pare rău că o las pe Lidia aici.”, a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii de supraviețuire.

Cristi Mitrea și Ruxi s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Am simțit ceva, o chimie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel