Cristi Mitrea, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Cum au reacționat colegii din junglă

Data publicării:
Cristi Mitrea, captură video Youtube
Descriere foto: Cristi Mitrea, captură video Youtube

Cristi Mitrea a părăsit jungla, după ce a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici.”

Cristi Mitrea a părăsit jungla dominicană, după ce a pierdut proba de eliminare în favoare a lui Giani Kiriță. Chiar dacă și-ar fi dorit să ajungă să lupte în marea finală, sportivul nu a reușit să câștige proba, împotriva adversarului său. În timp ce Cristi Mitrea și-ar fi dorit să-și continue parcursul în emisiune, ceilalți colegi ai săi de tabără au fost extrem de fericiți când au aflat această veste. 

„Eu sunt foarte mulțumit de mine, sunt împăcat cu mine. Mi-aș fi dorit să fiu în finală cu el, dar mi-am dat seama că pentru el contează mai mult să ajungă în finală, decât eu. Îl susțin în finală pe Giani.”, a spus Cristi Mitrea, înainte să plece din junglă.

„El a vurt să ajungă în finală călcând pe cadavre. Nu a vrut prietenia mea și atunci pe mine m-a motivat asta.”, a adăugat și Giani Kiriță.

Citește și: Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare. Cântăreața trebuie să presteze muncă în folosul comunității

Cristi Mitrea susține că s-a autoeliminat

Totuși, Cristi Mitrea spune că nu a pierdut acest joc din neputință, ci și-a dorit să-și lase adversarul să câștige. Fostul iubit al Andreei Mantea spune că și-a învățat toate lecțiile în aceste luni petrecute în junglă, drept urmare nu mai are niciun motiv pentru care să îndure, în continuare, condițiile precare de trai din Republica Dominicană. Acesta se declară a fi foarte mândru de el și, spune el, și cei dragi, care-l urmăresc din fața ecranelor, sunt la fel de mândri. 

„Am ales la proba aceasta să inversez puțin jocul. Eu și Gini am fost mereu acei Alpha, dar nu-l mai consider de mult adversarul meu, așadar am ales să pierd. Ce am făcut aici e peste puterile mele. Miza mea a fost ca tatăl și copilul să fie mândri. Acum sunt mândri, deci nu mai trebuie să stau în junglă, nu mai am nicio miză pentru care să ajung în finală. Misiunea asta se va termina acasă, pentru că mai sunt și acolo niște persoane. Eu sunt foarte împăcat cu mine și mulțumit. ”, a mai spus Cristi Mitrea.

VEZI și: Fiul Andreei Mantea refuză să-și vadă tatăl. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu mă mai bag”

Totuși, Giani Kiriță are o altă părere, susținând faptul că, în realitate, Cristi Mitrea și-ar fi dorit să continue jocul, pentru că mândria este mai mare decât orice. 

„Dacă putea mai mult, dădea și mă bătea. La el orgoliul este mare, foarte mare.”, a spus și Giani Kiriță.

Cum au reacționat colegii săi, când au auzit această veste

Cristi Mitrea a avut, de-a lungul competiției, mai multe conflicte aprinse cu colegii săi. Din acest motiv, colegii săi de tabără au fost în culmea fericirii, când au aflat faptul că sportivul a fost în sfârșit, eliminat. 

„Cu siguranță că viața noastră va fi mult mai bună. A plecat și Fiona, și Cristi. Ce poate fi mai bun de atât?”, a fost reacția Anisiei Gafton.

„Acest om rău nu mai e aici, cred că de mâine vor fi și mai multe păsări aici. Acest om de nimic nu are ce căuta aici.”, a spus și Sali Levet.

VEZI și: Răzvan Botezatu: „Vreau să mă căsătoresc”. Cine este iubitul secret: „Simt pentru el ceea ce nu am simțit pentru niciun bărbat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel