Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Răzvan Botezatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că a ajuns să facă terapie după ce s-a întors din junglă. 

Răzvan Botezatu a fost primul concurent, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care a ridicat mâna și a cerut să fie trimis acasă. Parcursul prezentatorului TV în competiție a fost unul neașteptat. Deși este cunoscut drept o persoană veselă și plină de viață, în junglă, Răzvan și-a întâlnit toți demonii. 
Deși spune că probele au fost extrem de dificile, nu șerpii sau rozătoarele l-au făcut să plece acasă, ci colegii săi. Giani Kiriță și Cristi Mitrea au reușit să-i readucă toate traumele din copilărie. Vedeta a crescut în scandaluri și bătăi, tatăl lui fiind alcoolic și extrem de violent. 

 

„Nu m-am dus setat pe emisiunea asta, cum spunea Mara Bănică, dacă mi-am învățat lecțiile de acasă. Nu aveam ce să învăț de acasă. Nu am mai fost în niciun reality show, până acum, habar nu aveam. Eram prezentator, intervievam vedetele, mergeam pe teren cu microfonul și atât. Eram pe veselie. Așa m-am dus și în acest show, însă situația nu a putut să fie așa plăcută cum e acasă și cum poți să-ți faci tu viața de zi cu zi. Intervin anumite persoane care vor să-ți strice vibe-ul. Au reușit, într-un final. Dar eu cred că am ieșit destul de câștigat din această emisiune. Nu mi-am învins fobiile, dar am câștigat niște oameni frumoși. I-am câștigat ca prieteni pe Lidia Buble, pe Anisia, pe Alex, pe Ruxi, nea Cornel.  Am întâlnit niște oameni frumoși, cu care am legat niște prietenii foarte frumoase. 
A fost o experiență dură, dar și  frumoasă. Sper să nu mă mai întâlnesc în viața asta cu vreun șarpe sau vreun șoricel”, a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Spectacola. 

 

Cum a ajuns să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici!


„Am primit un telefon chiar de ziua mea, în care mi-au spus asa: cadoul de ziua ta ar fi să participi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. De atunci, m-am tot frământat, m-am uitat pe clipuri din edițiile trecute. Ce vedeam pe YouTube și ce probe am văzut acolo, mi-a fost foarte frică. Și nimeni nu avea încredere în mine, se gândeau că renunț din prima zi. Dar culmea e că frica m-a ajutat. Și eu, când mă uit la mine, la televizor, mă întreb cum am reușit”, ne-a mărturisit Răzvan”, ne-a dezvăluit prezentatorul TV. 

 

Cât de reale sunt probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

 

Mulți telespectatori pun la îndoială veridicitatea probelor și se întreabă dacă nu cumva sunt ajutați concurenții. 

„Mi-aș dori ca cei care spun acest lucru să încerce această experiență pe pilea lor. Noi, de exemplu, la probă, eram întorși cu spatele, 3, 2,1, start! Când m-am întors la prima probă și am văzut șerpi, șoareci, tarantule, în cutia aia, am zis: Eu trebuie să bag capul aici?!? Mi s-a făcut rău instant. Era și șarpele ăla ieșit cu capul prin gaura prin care trebuia să intrăm. Este 100% real. Nici noi nu ne așteptam să fie atât de real și atât de greu. Noi am crezut că mai greu o să fie la probe, dar mai greu a fost în junglă, cu oamenii, cu foamea”, a mărturisit vedeta. 

 

 

Cine i-a făcut zile fripte în junglă

 

„Cu Mara Bănică era digerabil, dar cei mai greu de digerat au fost Giani și cu Cristi Mitrea. Sunt niște oameni foarte agresivi verbal. Se vede pe ei că sunt violenți. Și în momentul în care stricau vibe-ul echipei cu țipetele lor, voiau să fie ca ei, nu mai aveai nicio stare. Practic, mai mult din cauza lor am ridicat mâna și am strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cu Mara Bănică aia era, mă certam, măcar treceam peste și mergeam mai departe. Ei țineau pica aia. Încercau să mă dea la probe, nu reușeau, vedeau că mă întorc în tabără. M-au văzut mai slab, că sunt, nu știu să dau cu pumnul, fug când văd o bătaie sau dacă se ia cineva de mine. Dar acolo n-am avut unde să fug. Și au simțit punctul acesta sensibil. Au lucrat amândoi, asta am fost și eu șocat”, a mai spus acesta. 

 

A ajuns la psiholog după emisiune

 

„Acum merg la psiholog, înțeleg unele chestii. N-am știut în ce mă bag. N-am știut la ce să mă aștept”, a mărturisit el.  

 

Traumele din copilărie care l-au sabotat și în junglă

Tatăl lui Răzvan le-a făcut viața un calvar lui și surorilor sale. Mama sa a fost cea care a luat, într-un final, rolul de părinte, și i-a crescut singură, lucrând mai multe job-uri în același timp.

„Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre acest subiect, dar cumva plecase din junglă toată povestea și toate traumele din copilărie, cu un tată violent și alcoolic. De aceea am eu frica aceasta de oamenii agresivi și violenți. Mi se face un blank în creier. Mă pierd. 

Asta mi-a zis și psihologul, că sunt niște lucruri pe care nu le trăiește adultul de azi, la 32 de ani, ci copilul din mine, care are traumele pe care cumva le-am ascuns, de-a lungul timpului, și au ieșit la suprafață în această emisiune. 

Atât eu, cât și surorile mele, am avut, pe rând, de suferit din cauza tatălui meu. Ne-a afectat copilăria, viața și tot. 

E foarte greu, și dacă nu mergi la un psiholog să te ajute. Nici n-am știut că am nevoie. 

În viața de zi cu zi, dacă nu-ți place de mine, nu stai în preajma mea. Dar eu, acolo, fiind obligat să stau cu oamenii ăia, mi-a făcut foarte rău. Nu mai puteam să mai mănânc, nu mai puteam să mai respir, să mai dorm. Mi-a fost foarte greu cu ei ”, a mai spus acesta.


Mama sa l-a ajutat să își revină


„Am plâns foarte mult cu mama. Mama mă ridică. Ați văzut-o la Măruță, ea e foarte puternică. Și ăsta a fost primul lucru, am sunat-o pe mama, pentru că știam că ea mă echilibrează. Am plâns foarte mult, am refulat tot ce am strâns acolo și m-am descărcat. Mama mă pune mereu pe picioare”, a mărturisit el.  

 


Nu regretă că a plecat din junglă

 

„Dacă rămâneam, dacă reușeam să trec de impasul acesta, trauma asta pe care o am din copilărie, și dacă reușeam să mă montez, cu siguranță ajungeam în finală. La probe mă descurcam, frica mă motiva și mă ajuta să fac proba oricum ar fi fost. Acum, după ce am fost la psiholog, după ce mi-am revenit, mi-e dor, e frumos, chiar e o experiență frumoasă. Nu-mi pare rău că am ridicat mâna, că dacă nu o ridicam, probabil ajungeam și mai rău. Cine știe, ajungeam ca Bia Khalifa pe acolo, o luam razna de tot”, a declarat Răzvan.

 

Cine crede că va câștiga

 

„Sincer, îmi doresc foarte mult să câștige Anisia. Din prima clipă a fost foarte montată psihic, emoțional, din toate punctele de vedere. Femeia asta, nu știu, i-am și zis: N-ai nicio traumă, nu te deranjează nimic? Joacă un rol psihologic cu ea. Ea vorbește cu ea la probe. Dacă, de exemplu, are de mâncat un șarpe, ea zice: Nu, ăsta nu e șarpe, ăsta e un porumbel, e o aripioară de pui. E foarte tare”,a mai spus fostul concurent. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel