Răzvan Botezatu: „Vreau să mă căsătoresc”. Cine este iubitul secret: „Simt pentru el ceea ce nu am simțit pentru niciun bărbat”

Data publicării:

Răzvan Botezatu își face planuri de căsătorie. Cine e bărbatul care i-a furat inima.

Răzvan Botezatu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După depresiile de la Sunt celkebru, scoate-mă de aici, prezentatorul TV și-a găsit, în sfârșit, liniștea și echilibrul. Influencerul este îndrăgostit până peste urechi de iubitul său și spune că abia așteaptă să se căsătorească.  George, iubitul său, este om de afaceri și nu vrea să apară în public. 


„Iubitul meu nu vrea să apară public, pentru că nu are conturi pe rețelele de socializare. Nu vreau să-l arăt public pentru că, în primul rând, nu-și dorește el. Chiar dacă și-ar dori, nu aș fi eu de acord, nu aș vrea ca presa, publicul sau oamenii care mă urmăresc pe mine să se bage prea mult în viața mea și să-mi afecteze relația. Vreau să țin relația departe de lucrurile acestea”, a declarat Răzvan Botezatu pentru Unica. 


Cine este bărbatul care i-a furat inima


„George are propriul lui business. Este puțin mai mare ca mine, cu trei ani. Este un băiat cu un foarte mult bun simț și cu o educație extraordinară. Este cel mai calm om pe care am putut să-l cunosc vreodată. Este omul care m-a schimbat, cel care m-a echilibrat. Și mi-a arătat cele mai frumoase părți ale vieții până acum prin gesturile pe care le-a făcut pentru mine, prin sfaturile pe care mi le-a dat. Avem o conexiune extraordinară și simt pentru el ceea ce nu am simțit pentru niciun bărbat. Ar face orice pentru mine, cum aș face și eu orice pentru el. Eu sunt zăpăcit, încăpățânat, de cele mai multe ori mă enervez din orice, urlu, țip, iar el e extrem de cald. Iar de cele mai multe ori îmi pare rău că îl iau la trei-păzește”, a mărturisit vedeta.


Vrea să ducă relația la următorul nivel


Mai mult, prezentatorul tv spune că își dorește să ajungă la altar cu iubitul său, chiar dacă acsta nu vrea, neapărat, să se căsătorească. 

„Legat de căsătorie, eu vreau să mă căsătoresc. El spune că nu ne leagă neapărat un act… Tot timpul eu îi zic “Inelul, inelul!”, să mergem într-o țară străină, pe o plajă să ne căsătorim. Dar lui nu-i prea surâde această idee. Consideră că nu un act contează, ci ceea ce simțim unul pentru altul”, a mai spus acesta pentru sursa citată. 

 

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab”

 

Răzvan Botezatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că a ajuns să facă terapie după ce s-a întors din junglă. 

Răzvan Botezatu a fost primul concurent, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care a ridicat mâna și a cerut să fie trimis acasă. Parcursul prezentatorului TV în competiție a fost unul neașteptat. Deși este cunoscut drept o persoană veselă și plină de viață, în junglă, Răzvan și-a întâlnit toți demonii. 
Deși spune că probele au fost extrem de dificile, nu șerpii sau rozătoarele l-au făcut să plece acasă, ci colegii săi. Giani Kiriță și Cristi Mitrea au reușit să-i readucă toate traumele din copilărie. Vedeta a crescut în scandaluri și bătăi, tatăl lui fiind alcoolic și extrem de violent. 

 

„Nu m-am dus setat pe emisiunea asta, cum spunea Mara Bănică, dacă mi-am învățat lecțiile de acasă. Nu aveam ce să învăț de acasă. Nu am mai fost în niciun reality show, până acum, habar nu aveam. Eram prezentator, intervievam vedetele, mergeam pe teren cu microfonul și atât. Eram pe veselie. Așa m-am dus și în acest show, însă situația nu a putut să fie așa plăcută cum e acasă și cum poți să-ți faci tu viața de zi cu zi. Intervin anumite persoane care vor să-ți strice vibe-ul. Au reușit, într-un final. Dar eu cred că am ieșit destul de câștigat din această emisiune. Nu mi-am învins fobiile, dar am câștigat niște oameni frumoși. I-am câștigat ca prieteni pe Lidia Buble, pe Anisia, pe Alex, pe Ruxi, nea Cornel.  Am întâlnit niște oameni frumoși, cu care am legat niște prietenii foarte frumoase. 
A fost o experiență dură, dar și  frumoasă. Sper să nu mă mai întâlnesc în viața asta cu vreun șarpe sau vreun șoricel”, a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Spectacola. 

 

Cine i-a făcut zile fripte în junglă

 

„Cu Mara Bănică era digerabil, dar cei mai greu de digerat au fost Giani și cu Cristi Mitrea. Sunt niște oameni foarte agresivi verbal. Se vede pe ei că sunt violenți. Și în momentul în care stricau vibe-ul echipei cu țipetele lor, voiau să fie ca ei, nu mai aveai nicio stare. Practic, mai mult din cauza lor am ridicat mâna și am strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cu Mara Bănică aia era, mă certam, măcar treceam peste și mergeam mai departe. Ei țineau pica aia. Încercau să mă dea la probe, nu reușeau, vedeau că mă întorc în tabără. M-au văzut mai slab, că sunt, nu știu să dau cu pumnul, fug când văd o bătaie sau dacă se ia cineva de mine. Dar acolo n-am avut unde să fug. Și au simțit punctul acesta sensibil. Au lucrat amândoi, asta am fost și eu șocat”, a mai spus acesta. 

 

A ajuns la psiholog după emisiune

 

„Acum merg la psiholog, înțeleg unele chestii. N-am știut în ce mă bag. N-am știut la ce să mă aștept”, a mărturisit el.  

 

Traumele din copilărie care l-au sabotat și în junglă

Tatăl lui Răzvan le-a făcut viața un calvar lui și surorilor sale. Mama sa a fost cea care a luat, într-un final, rolul de părinte, și i-a crescut singură, lucrând mai multe job-uri în același timp.

 

Vezi aici continuarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel