„Nu vezi ce cap am? Zici că este minge”. Răzvan Botezatu s-a îngrășat 20 de kilograme după „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Acum caut și țin toate dietele de pe Internet”

Data publicării:

Răzvan Botezatu încă se mai confruntă cu probleme, în urma participării la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. După ce a scăpat de depresie, prezentatorul tv a avut un șoc atunci când s-a urcat pe cântar.

Răzvan Botezatu s-a îngrășat 20 de kilograme, după ce a ieșit din competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

„Vreau să scap de burtică. M-am îngrășat de când am fost în junglă pentru că am mâncat numai orez și fasole. De când am venit, mănânc încontinuu, nu mai pot să mă opresc. M-am îngrășat destul de rău. Acum caut și țin toate dietele de pe Internet. Nu vezi ce cap am? Zici că este minge.  Cam într-o lună am pus toate kilogramele astea. Nu știu dacă mănânc pe fond de stres sau nu, știu doar că mănânc foarte mult. Îmi este poftă de dulce, îmi este poftă de mâncare. Vezi ce înseamnă să te țină cineva încătușat, să nu poți să mănânci ceea ce îți dorești tu și ceea ce vrei tu?!”, a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Click!.

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab” 

Răzvan Botezatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că a ajuns să facă terapie după ce s-a întors din junglă. 


Răzvan Botezatu a fost primul concurent, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, care a ridicat mâna și a cerut să fie trimis acasă. Parcursul prezentatorului TV în competiție a fost unul neașteptat. Deși este cunoscut drept o persoană veselă și plină de viață, în junglă, Răzvan și-a întâlnit toți demonii. 
Deși spune că probele au fost extrem de dificile, nu șerpii sau rozătoarele l-au făcut să plece acasă, ci colegii săi. Giani Kiriță și Cristi Mitrea au reușit să-i readucă toate traumele din copilărie. Vedeta a crescut în scandaluri și bătăi, tatăl lui fiind alcoolic și extrem de violent.
 

Cât de reale sunt probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici
 

Mulți telespectatori pun la îndoială veridicitatea probelor și se întreabă dacă nu cumva sunt ajutați concurenții. 

„Mi-aș dori ca cei care spun acest lucru să încerce această experiență pe pilea lor. Noi, de exemplu, la probă, eram întorși cu spatele, 3, 2,1, start! Când m-am întors la prima probă și am văzut șerpi, șoareci, tarantule, în cutia aia, am zis: Eu trebuie să bag capul aici?!? Mi s-a făcut rău instant. Era și șarpele ăla ieșit cu capul prin gaura prin care trebuia să intrăm. Este 100% real. Nici noi nu ne așteptam să fie atât de real și atât de greu. Noi am crezut că mai greu o să fie la probe, dar mai greu a fost în junglă, cu oamenii, cu foamea”, a mărturisit vedeta. 

 

Cine i-a făcut zile fripte în junglă
 

„Cu Mara Bănică era digerabil, dar cei mai greu de digerat au fost Giani și cu Cristi Mitrea. Sunt niște oameni foarte agresivi verbal. Se vede pe ei că sunt violenți. Și în momentul în care stricau vibe-ul echipei cu țipetele lor, voiau să fie ca ei, nu mai aveai nicio stare. Practic, mai mult din cauza lor am ridicat mâna și am strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cu Mara Bănică aia era, mă certam, măcar treceam peste și mergeam mai departe. Ei țineau pica aia. Încercau să mă dea la probe, nu reușeau, vedeau că mă întorc în tabără. M-au văzut mai slab, că sunt, nu știu să dau cu pumnul, fug când văd o bătaie sau dacă se ia cineva de mine. Dar acolo n-am avut unde să fug. Și au simțit punctul acesta sensibil. Au lucrat amândoi, asta am fost și eu șocat”, a mai spus acesta. 

A ajuns la psiholog după emisiune
 

„Acum merg la psiholog, înțeleg unele chestii. N-am știut în ce mă bag. N-am știut la ce să mă aștept”, a mărturisit el.  

 

 

Traumele din copilărie care l-au sabotat și în junglă

Tatăl lui Răzvan le-a făcut viața un calvar lui și surorilor sale. Mama sa a fost cea care a luat, într-un final, rolul de părinte, și i-a crescut singură, lucrând mai multe job-uri în același timp.

„Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre acest subiect, dar cumva plecase din junglă toată povestea și toate traumele din copilărie, cu un tată violent și alcoolic. De aceea am eu frica aceasta de oamenii agresivi și violenți. Mi se face un blank în creier. Mă pierd. 

Asta mi-a zis și psihologul, că sunt niște lucruri pe care nu le trăiește adultul de azi, la 32 de ani, ci copilul din mine, care are traumele pe care cumva le-am ascuns, de-a lungul timpului, și au ieșit la suprafață în această emisiune. 

Atât eu, cât și surorile mele, am avut, pe rând, de suferit din cauza tatălui meu. Ne-a afectat copilăria, viața și tot. 

E foarte greu, și dacă nu mergi la un psiholog să te ajute. Nici n-am știut că am nevoie. 

În viața de zi cu zi, dacă nu-ți place de mine, nu stai în preajma mea. Dar eu, acolo, fiind obligat să stau cu oamenii ăia, mi-a făcut foarte rău. Nu mai puteam să mai mănânc, nu mai puteam să mai respir, să mai dorm. Mi-a fost foarte greu cu ei ”, a mai spus acesta.

Citește mai multe aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel