Ramona Olaru, „bântuită” de o energie „ciudată” în noaptea Superlunii Albastre. Cum a descris momentele tensionante

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Ramona Olaru
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Ramona Olaru

Ramona Olaru descrie noaptea cu totul atipică dintre 30-31 august, când fenomenul astronomic al „Superlunii Albastre” a avut loc. Animalele de companie au început să se poarte ciudat.

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc, mai ales că este colega lui Răzvan și Dani, în cadrul matinalului care încântă atât de muți români. Fiind o fire petrecăreață și dezinvoltă, copilăria vedetei nu a fost una ușoară. Ea a muncit de mică câteva dintre cele mai solicitante activități precum, la propriu, datul cu sapa. Ajunsă în televiziune, Ramona poate spune că a atins succesul, iar acest detaliu este foarte interesant deoarece ea a terminat Facultatea de Inginerie, având și un master în același domeniu, deși nu a profesat deloc.

Vezi și: Ramona Olaru, adevărul despre operațiile estetice. Ce „ajustări” și-a făcut vedeta: „Normal că se schimbă modul în care arăți”

Vezi și: Ce impact a avut divorțul asupra Ramonei Olaru: „Am luat de peste tot câte o lecție”. Care este statusul sentimental din prezent

Vezi și: Ramona Olaru, dincolo de zâmbetul scenei: „A trebuit să muncesc de la 10-12 ani”

Cu ocazia unei nopți speciale, Ramona a ținut să le prezinte fanilor un mesaj de-a dreptul inedit. Ea a simțit că a fost influențată de evenimentul foarte rar care s-a petrecut în noaptea dinspre 30-31 august, atunci când a avut loc „Superluna Albastră”. Este un moment rar deoarece următorul fenomen similar cu acesta va avea loc abia în 2037, iar cei care au putut viziona cerul în noaptea respectivă au fost impresionați de cât de strălucitoare s-a putut vedea Luna, ea fiind cu 27.000 km mai aproape de Pământ.

Vezi și: Mama lui Cătălin Botezatu i-a ales soția. Cine e femeia cu care ar fi trebuit să se căsătorească celebrul designer: „Eu cu ea am vrut să mă însor!”

Vezi și: Diana Munteanu, făcută praf de fani, din cauza noului look. Cine i-a sărit în apărare: „Habar nu aveți câte sacrificii sunt”

Pisicile ei au început să se poarte ciudat

Vezi și: Ramona Olaru nu mai vrea să audă de Cătălin Cazacu: „A fost incredibil de rău. Multe lucruri urâte, groaznice”. Vedeta, traumatizată de fosta relație

Având în vedere acest eveniment, Ramona Olaru a ținut să împărtășească cu publicul său neliniștea pe care a observat-o la propriile pisici. Deși ele sunt calme de obicei, în noaptea cu pricina Ramona nu a putut să nu se neliniștească din cauza comportamentului cu totul bizar al animalelor ei de companie. Ea a pus accentul pe prezența unei energii „ciudate”. Ea le-a lăsat fanilor de înțeles că va avea o zi „interesantă”, având în vedere noaptea albă de care a avut parte.

”Voiam doar să vă spun că nu am putut să dorm toată noaptea și cred că lucrul acesta s-a întâmplat din cauza „Lunii Albastre”, cred. Și… a fost ceva ciudat toată noaptea, nu știu dacă și voi ați simțit o energie ciudată. Pisicile mele nu au dormit deloc, erau super agitate, ele sunt extrem de cuminți, chiar sunt foarte cuminți… Ceva rău! Hai să vedem cum o să fie ziua asta fără somn la bord, avem treabă multă”, a spus Ramona Olaru, pe pagina sa de Instagram.

Vezi și: Ramona Olaru, copilărie marcată de lipsuri și probleme. Cum era relația cu părinții: „Au rămas cu ideea că nu se poate mai mult”

Vezi și: Ramona Olaru a reacționat, după ce s-a spus că l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel