Ramona Olaru nu mai vrea să audă de Cătălin Cazacu: „A fost incredibil de rău. Multe lucruri urâte, groaznice”. Vedeta, traumatizată de fosta relație

Ramona Olaru, Cătălin Cazacu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru, Cătălin Cazacu, sursa foto Instagram

Ramona Olaru a oferit noi informații inedite cu privire la motivele care ar fi produs separarea de Cătălin Cazacu.

S-au logodit, păreau că se iubesc nebunește, iar când nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus „adio”. Discreția nu a fost întocmai cuvântul care le-a caracterizat relația, întrucât cei doi au făcut diferite declarații unul la adresa celuilalt, de-a lungul timpului, încă niciodată nu au vorbit concret despre motivele care i-au făcut să ia această decizie radicală. Chiar dacă asistenta de la Neatza a încercat să evite cât mai mult acest episod dur din viața sa, aceasta descrie totuși relația cu Cătălin Cazacu ca fiind una „groaznică”. Chiar dacă poate părea destul de dur acest termen, blondina spune că timpul petrecut alături de sportiv a afectat-o extrem de mult psihic.

”Este un tot format din multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice pot folosi cuvântul ăsta, că eu am locuit acolo, am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe psihic a fost incredibil de rău, ceva ce nu foarte multe persoane pot duce. Am zis că nu o să mai vorbesc foarte mult despre subiectul ăsta, poate mai degrabă aș vorbi despre alte relații de dinainte.

Dacă vorbesc de ceva de aici, de curând, simt că aduc și mai rău ”răul” după mine. Repet, oamenii nu știu, a fost ceva foarte rău ce nu poate fi explicat în cuvinte. Sunt lucruri pe care ar trebui să le țin pentru mine și să nu le spun deloc. Nu o să arunc cu noroi, trebuie să fiu bine cu mine. Nu sunt ajutorul nimănui și nici salvatoarea nimănui. Treaba lui cum vrea să fie.”, a spus Ramona Olaru, potrivit ego.

Citește și: Ramona Olaru, copilărie marcată de lipsuri și probleme. Cum era relația cu părinții: „Au rămas cu ideea că nu se poate mai mult”

Infidelitatea a determinat-o să pună punct relației

Chiar dacă susține că știa de ceva timp, înainte să se despartă de Cazacu, faptul că bărbatul nu este cea mai sinceră persoană, momentul în care acesta a devenit infidel a determinat-o pe blondina de la Antena 1 să încheie definitiv legăturile cu el.

„A trebuit, probabil că da (n.r. să fie înșelată, ca să pună punct). Acesta a trebuit să fie un punct final care să mă ajute pe mine, deși știam anumite lucruri dinainte. Lăsând la o parte ziarele, că spun vorbe puține față de tot ce s-a întâmplat.

Am zis că dacă o să am vreodată ocazia am să pun pe foaie toate lucrurile respective, iar un regizor să facă un film despre treaba asta cu alte personaje și, cu siguranță, va fi cel mai vândut film.”, a continuat Ramona Olaru, potrivit sursei citate. 

VEZI și: A înșelat-o sau nu pe Ramona Olaru cu Denise Rifai? Cătălin Cazacu, prima reacție: „După cum bine se știe, nu sunt vreo ușă de biserică”

Cătălin Cazacu, acuzații către Ramona Olaru

Cătălin Cazacu are și el partea sa de adevăr și spune că, în ciuda dorinței sale de a păstra o relație frumoasă cu fosta parteneră de viață, Ramona Olaru a făcut un gest prin care l-a umilit public. 

„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură.

Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit! Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat.

Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!”, a declarat Cătălin Cazacu despre incidentul cu Ramona Olaru, pentru cancan.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iul 2023, 11:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience