Ramona Olaru, adevărul despre operațiile estetice. Ce „ajustări” și-a făcut vedeta: „Normal că se schimbă modul în care arăți”

Data publicării:

Ramona Olaru rupe tăcerea despre operațiile estetice, după ce a fost acuzată că ar fi apelat la medicii esteticieni.


Ramona Olaru neagă că ar avea vreo operație estetică. Vedeta de la Neața spune că adoră machioajul și că, în ultimii ani și-a schimbat stilul, acela fiind moticul pentru care unele persoane ar putea crede că a apelat la bisturiu.


„ M-au deranjat anumite zvonuri, când m-au pus în relații cu anumiți bărbați și eu eram doar prietenă sau verișoară. Am învățat să nu mai fiu deranjată. Mă bufnește râsul la articolele în care se scrie că am operații estetice la față: „Cum arată Ramona Olaru după ce și-a făcut operații estetice la nas și la obraji!”. Nu am nicio operație estetică la față! Nu am nimic la față! Am doar machiaj, îmi place machiajul! Eu umblu mult nemachiată. Nasul este de la natură, pot să vă arăt poze cu tata, care are același nas și aceeași aluniță. Nu am nimic la față, absolut nimic!”, a declarat Ramona Olaru pentru Ego. 


Are dovezi că nu s-a operat

Mai mult, vedeta spune că poate dovedi că nu are nicio oprație estetică, prin prezentarea unor fotografii din adolescență, dar și prin imaginea tatălui său, căruia îi seamănă perfect. 


„Oamenii nu văd faptul că noi evoluăm, ne dezvoltăm ca oameni, fizic vorbind. Au rămas cu imaginea din 2012-2013, când am apărut prima oară la Neatza, aveam părul lung, negru, purtam aparat dentar și aveam și ochelari de vedere. Eram un fel de Betty cea urâtă, dar mie îmi place să cred că eram foarte drăguță și foarte frumoasă pentru vremea respectivă. Vremurile se schimbă, moda se schimbă, stilul se schimbă, te adaptezi. Nu ne mai machiem cum ne machiam în urmă cu 10 sau 15 ani! Normal că se schimbă modul în care arăți! Cred că acesta este lucrul care îmi aduce un zâmbet pe față, faptul că am operații estetice. Nu am! Nu am operații estetice! Bine, am la bust, dar nici aici nu sunt…La față sigur nu! Nasul natural, obrajii naturali, buze nu am, le colorez și atât! Știu să mă machiez!”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel