Gestul făcut de Ramona Olaru, care l-a determinat pe Cătălin Cazacu să o uite complet: „Tot tac din gură, dar...”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Cazacu a fost umilit în public de către fosta iubită, Ramona Olaru.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste plină de suișuri și coborâșuri. Cei doi ba păreau că sunt în culmea fericirii, ba păreau că sunt cei mai mari străini. Așadar, când toată lumea aștepta anunțul nunții, căci frumoasa blondină de la Neatza fusese și cerută în căsătorie de sportiv, anunțul despărțirii a venit numaidecât. Nimeni nu știe însă motivul concret al rupturii, însă în spațiul public au apărut adesea zvonuri care vorbeau de o posibilă infidelitate din partea bărbatului. Totuși, Cătălin Cazacu spune că a avut intenții bune, în privința Ramonei Olaru, după despărțire. Acesta a vrut să menține o relație de prietenie și să-și salute fosta pe stradă, însă gestul făcut de asistenta TV l-a uimit pe acesta, motiv pentru care n-o mai vrea în atenția lui.

„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură.

Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit! Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat.

Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!”, a declarat Cătălin Cazacu despre incidentul cu Ramona Olaru, pentru cancan.ro.

Citește și: „Nu aveam nici 2 lei să mănânc”. Ramona Olaru, confesiuni tulburătoare despre începuturile carierei sale

Ramona Olaru, declarații cu privire la fostul iubit

Și Romona Olaru a avut mai multe cuvinte dure la adresa fostului partener de viață, pe care spune că nu-l mai cunoaște, fiind vizibil ironică. Mai mult, aceasta spunea recent că în anul pe care l-a petrecut alături de Cazacu, nimic nu a fost real.

“Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent care este minunat”, a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

VEZI și: Cătălin Cazacu, ritualul ciudat pe ca îl are în fiecare dimineață: „Stau vreo 15 minute și plâng”

Cum a anunțat blondina despărțirea

Ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu câteva luni de zile, când nici măcar Ramona Olaru nu era sigură de motivul care a produs despărțirea. Dacă acum, apele par că nu se mai limpezesc între ei doi, în trecut, aceasta mai vedea o șansă de împăcare.

„Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat! I-oi fi făcut eu zile fripte?! Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certam!

Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!”, a declarat Ramona, dezamăgită, la „Xtra Night Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel