Mama lui Cătălin Botezatu i-a ales soția. Cine e femeia cu care ar fi trebuit să se căsătorească celebrul designer: „Eu cu ea am vrut să mă însor!”

Data actualizării: | Data publicării:

Mama lui Cătălin Botezatu a făcut decizia pentru fiul său. Aflați care a fost reacția designerului.

Cătălin Botezatu este cel mai recunoscut designer de modă din România. El a colaborat cu mai multe femei, celebre și ele la rândul lor, cu care a împărtășit adevărate experiențe. Printre acestea le putem aminti pe Monica Gabor, Bianca Drăgușanu și chiar pe sora Monicăi Gabor, Ramona. Vedeta nu s-a căsătorit niciodată și a ales calea independenței, bucurându-se de libertatea neîngrădită. Cu atât mai mult, designerul are multe povești adunate de-a lungul vieții sale, unele fiind de-a dreptul cuprinse de adrenalină.

Cine este femeia pe care mama lui a dorit-o să-i fie soție

Cu toate acestea, mama vestitului designer i-a atras atenția fiului său în legătură cu femeia pe care o consideră potrivită ca soție. Nu doar că i-a indicat potențiala soție, dar și mama eventualilor copii. Este vorba despre Tania Budi, una dintre colegele lui Cătălin Botezatu cu care acesta menține o relație de prietenie. Cătălin Botezatu a vorbit despre colega sa cât se poate de frumos, cu ocazia unui eveniment de modă.

“Cum să cerți așa o femeie frumoasă? Niciodată! Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: “Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!”. De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger! Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate! (n.r. ca să se căsătorească acum)”, a spus deisgnerul, pentru Ego.ro.

A vorbit frumos despre Monica Gabor

Tania nu este singura despre care Cătălin a avut numai laude. Monica Gabor este o altă vedetă cu care a colaborat și după care n-au rămas decât cuvinte de laudă. În prezent, Monica Gabor s-a stabilit în SUA cu fiica sa și partenerul ei, Mr. Pink.

“Cum să le cert? Eu nu cert femei frumoase! Nu ai ce să cerți, ele sunt și au fost niște profesioniste ca manechine. Monica, cel puțin, deschidea și închidea prezentarea. Nu am de ce să cert niște femei deștepte. În general, nu cert femei! Le mai cert la prezentări, dar în rest nu!”, a mai spus acesta, pentru sursa precizată.

Vezi și: Tania Budi, devastată de durere după moartea lui Stepahn Pelger. Cei doi au avut o relație strânsă de prietenie: „Mă gândesc la el zilnic”.

Vezi și: A înșelat-o sau nu pe Ramona Olaru cu Denise Rifai? Cătălin Cazacu, prima reacție: „După cum bine se știe, nu sunt vreo ușă de biserică”

Vezi și: S-a zvonit că i-a furat iubitul Ramonei Olaru, iar Denise Rifai a reacționat: „Voi comunica deschis și asumat”

Nu refuză o colaborare cu Bianca Drăgușanu

Deși împarte un trecut amoros cu Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu nu ar spune nu unei ocazii de a colabora din nou cu celebra vedetă. Astfel, protagonistul a afirmat că ar fi de acord cu Bainca în emisiunea sa.

“Da, dacă ea și-ar dori, da. Dacă mă sună mâine și zice: “Vreau și eu în prezentare la mine!”, îi zic: “Da, feti, vino în prezentare, vino la tata!”, a mai spus vedeta, conform sursei menționate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel