Oana Lis, declarație neașteptată despre viață. Fanii soției lui Viorel Lis sunt uimiți

Sursă foto: Instagram/ Oana Lis
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Oana Lis

Oana Lis a venit cu o declarație uimitoare în spațiul public. Fanii săi și-au pus foarte multe întrebări.

Oana Lis, care cândva era foarte cunoscută pentru aparițiile sale pe micile ecrane, a venit cu o reacție neașteptată pentru fanii săi. Vedeta  ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de soțul său, fostul idil al Capitalei. Viorel Lis se află într-o stare nu tocmai bună, din punct de vedere medical. Fostul primar se confruntă cu multiple probleme de sănătate, iar Oana îi este în permanență alături. Cu toate că s-a retras din lumina reflectoarelor, Oana încă păstrează legătura cu fanii săi.

Vezi și: Oana Lis, motivul pentru care nu mai poate să plece în vacanțe: „Mi-am asumat. Mai ies cu fetele”

Vezi și: Oana Lis a uitat complet de inhibiții. Soția fostului edil, apariție îndrăzneață într-o rochie extrem de mulată, cu formele la vedere

Vezi și: Oana Lis, dezvăluire neașteptată despre Vadim Tudor, la 8 ani de la decesul acestuia. Ce cadou de valoare a primit din partea politicianului: „Vreau să o vând”

Vezi și: Oana Lis, apariție îndrăzneață în costum de baie, la 44 de ani. Soția lui Viorel Lis s-a fotografiat într-o ipostază rară / FOTO

Oana Lis este mai înțeleaptă

Vezi și: Viorel Lis a căzut în casă. Cum au reacționat vecinii fostului edil al Capitalei, când Oana Lis le-a cerut ajutorul: „Trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic”

Deși nu a precizat dacă a avut vreo dispută cu cineva înainte de a trimite acest mesaj, Oana Lis a menționat că a observat trecerea anilor, mai ales în privința ei, iar înțelepciunea i-a sporit, fiind recunoscătoare propriei persoane pentru atenția acordată dezvoltării personale. Vedeta mai consideră că nu toată lumea ar putea spune la fel despre sine.

„Da, am îmbătrânit și eu (logic, e cel mai normal lucru), dar bine că sunt mai înțeleaptă și m-am ocupat de evoluția mea. Ceva ce nu toată lumea poate spune și demonstra.”, a scris Oana Lis pe InstaStory.

Ce ar fi în stare să facă pentru Viorel Lis

Oana Lis și-a mai declarat, în trecut, iubirea și loialitatea pe care le poartă față de fostul idil al Capitalei.

„Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie... Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a spus Oana Lis, la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut

Cu coazia unui interviu, vedeta a mai precizat și cum s-a întâlnit cu sufletul său pereche. Ea admite și de această dată că timpul a trecut neașteptat de repede. Odată cu iubirea față de fostul primar, ea a început să frecventeze cele mai bune restaurante, iar familia ei a fost destul de îndoielnică în privința diferenței de vârstă.

”Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (...) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (...) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a spus Oana Lis la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 sep 2023, 22:35 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience